Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mennyire jó kutyatáp?

Ez mennyire jó kutyatáp?

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 18. 16:49
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat utána nézek a tápoknak ha valakinek van még ötlete akkor úgy írjon hogy maximum 1000ft/kg. Nincs pénzem arra hogy ennél többért vegyek neki tápot de így is megpróbálom a tőlem telhető legjobbat megvenni. (Bár még nincs itt a kutyus csak nézegetem a tápokat)
2020. júl. 18. 20:13
 12/15 anonim ***** válasza:
81%
Josera vagy Brit Préium , olyan 700Ft/kg
2020. júl. 18. 21:22
 13/15 anonim ***** válasza:
84%

Ami rizzsel vagy kukoricával kezdődik az sosem jó,mellesleg alacsony a fehérje tartalma, egy kölyök kutyának azért 24-25 %os fehérjetartalmú tápra szüksége lenne. Mellesleg ez nem kölyök táp.

Minimum 6 hónapos korig illik kölyök táppal etetni plusz egy mudi az pörgős, ilyen fehérje zsír arány mellett egy felnőtt mudi csont soványra fogyna dupla adag mellett is.

Brit care,Brit by nature tápjait nézd azok jobbak,bár nekem a fiatal kutyám a brit by nature-tól napi 6x kakilt konkrétan semmit nem hasznosított belőle, többet kellett kapjon mint az előírt,mert fogyott.

Én a nyers etetés mellett döntöttem,tápokkal szívtam mióta hozzám került.

Amúgy minél jobb minőségű a táp annál kevesebb kell belőle,jobban hasznosít. Így tovább elég pl egy 12 kgos zsák. Hosszú távon lehet egy középkategóriás sem fogja megérni. Legalábbis eddig a sportos,pörgős kutyás ismerősöknél mindig gond volt a középkategóriás táppal. Fogytak tőle a kutyák. Fehérje-zsír arány fontos.

2020. júl. 19. 14:32
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi kutyáink Joserat kapnak, és nagyon szépen fejlődnek tőle. Bundájuk gyönyörű, és nagyon energetikusak
2020. júl. 23. 15:09
 15/15 anonim ***** válasza:
A mi tenyésztőnk is dettó ugyanezzel etet. Amit még beszéltem vele, hogy etetni lehetne a kutyával az a Happy dog illetve Eukanuba bizonyos tápjai.
2020. júl. 23. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!