Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Ez mennyire jó kutyatáp?

Ez mennyire jó kutyatáp?

Figyelt kérdés
[link]

2020. júl. 18. 16:49
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem a legjobb és nem is a legrosszabb.

De az árát nem éri meg.

A Brit Prémiumot vagy a Joserát ajánlom.

Kb. Egy árban van ezzel a táppal, csak jobb minőségű.

2020. júl. 18. 17:05
 2/15 A kérdező kommentje:
Mudi kiskutyusunk lesz és ézt ajánlották
2020. júl. 18. 17:08
 3/15 A kérdező kommentje:
*ezt
2020. júl. 18. 17:08
 4/15 anonim ***** válasza:
Ki ajánlotta?
2020. júl. 18. 17:10
 5/15 anonim ***** válasza:
90%
Az összetevők közt első helyen a kukoricapehely áll, magyarán abból van benne a legtöbb és az még fel sincs tüntetve, hogy pontosan milyen arányban (a fehérjetartalom itt nem mérvadó, az jelenthet növényi fehérjét is, ami egész másképp hasznosul). Mindenképp olyat keress, aminél az első helyen a hús áll az összetevőknél és lehetőleg olyat, amin a táp gyártója vállalja, hogy hány százalékban tartalmazza az adott összetevőket.
2020. júl. 18. 17:13
 6/15 anonim ***** válasza:
87%
Ha egy 1től 10es skálán osztályoznám, 4,76 ot adnák neki.
2020. júl. 18. 17:14
 7/15 A kérdező kommentje:

Akkor tudnátok másik tápot ajánlani?

(Ezt egy ismerősöm mondta hogy elvileg egy muditenyésztő is ezzel etet)

2020. júl. 18. 17:17
 8/15 anonim ***** válasza:
32%

Acana, Hills, Eukanuba, N&D, Orijen, Pro Plan, EcoPet, Platinum, Royal Canin, Brit Care

Ezek szuperprémiumok.

Középkategóriásból Happy Dog, Brit Prémium, Dog Chow, Happy&Fit

2020. júl. 18. 17:19
 9/15 anonim ***** válasza:
93%

9-es választ kiegészíteném annyival, hogy a Royal Canin közel sem szuperprémium, sokkal inkább alsó középkategória, jó marketinggel túlárazva.

Szóval, ami tényleg az igazán jó kategória az az Orijen, Acana, N&D, Platinum. Viszont azért ezek sem vállnak be mindenkinek, ne rendelj belőle több tonnát első körben, ezek viszonylag erős tápok, okozhatnak hasmenést.

Ár/érték arányban szerintem amúgy a legjobb táp a markus mühle, 1000ft/kg és ezért az árért marhahús (17%), kacsahús (9,7%), heringhús (6,6%) van benne, gabonamentes és hidegen sajtolt. Persze van ennél jobb is, de azért ez az abszolút megéri kategória.

A legjobb szerintem az lenne amúgy, ha megkérdeznéd a te tenyésztődet, hogy ő mit javasol, ő mivel táplálja a kölyköket, szerintem az egy jó kiindulási alap.

2020. júl. 18. 17:28
 10/15 anonim ***** válasza:
84%
Brit Care szerintem a legjobb ár-érték arány, és még a minősége is jó.
2020. júl. 18. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!