Nem a legjobb és nem is a legrosszabb.
De az árát nem éri meg.
A Brit Prémiumot vagy a Joserát ajánlom.
Kb. Egy árban van ezzel a táppal, csak jobb minőségű.
Akkor tudnátok másik tápot ajánlani?
(Ezt egy ismerősöm mondta hogy elvileg egy muditenyésztő is ezzel etet)
Acana, Hills, Eukanuba, N&D, Orijen, Pro Plan, EcoPet, Platinum, Royal Canin, Brit Care
Ezek szuperprémiumok.
Középkategóriásból Happy Dog, Brit Prémium, Dog Chow, Happy&Fit
9-es választ kiegészíteném annyival, hogy a Royal Canin közel sem szuperprémium, sokkal inkább alsó középkategória, jó marketinggel túlárazva.
Szóval, ami tényleg az igazán jó kategória az az Orijen, Acana, N&D, Platinum. Viszont azért ezek sem vállnak be mindenkinek, ne rendelj belőle több tonnát első körben, ezek viszonylag erős tápok, okozhatnak hasmenést.
Ár/érték arányban szerintem amúgy a legjobb táp a markus mühle, 1000ft/kg és ezért az árért marhahús (17%), kacsahús (9,7%), heringhús (6,6%) van benne, gabonamentes és hidegen sajtolt. Persze van ennél jobb is, de azért ez az abszolút megéri kategória.
A legjobb szerintem az lenne amúgy, ha megkérdeznéd a te tenyésztődet, hogy ő mit javasol, ő mivel táplálja a kölyköket, szerintem az egy jó kiindulási alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!