Unstopbubble kérdése:
Mennyire macskabarát a németjuhász kutya?
Figyelt kérdés
Volt korábban már németjuhászom, de sajnos el kellett altatni. Azóta (4 éve) kettő cicánk van, nagyon sok mindent megéltünk együtt. (Én műtöttem saját két kezemmel,nagyon ragaszkodnak hozzám, anyjuk helyett anyjuk vagyok, komolyan) Viszont nagyon szeretnék már egy kutyát, úgy érzem, hiányzik az életemből egy. Kizárólag németjuhászról lehet szó, szukát szeretnénk, emellett taníttatni is szeretnénk, jó helye lenne, de... A cicák miatt nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet lenne... Tudom, hogy nem lehetetlen összeszokatni őket, de hogyan kell, milyen módszerrel? Köszönöm előre is a segítséget...2020. júl. 18. 13:16
11/11 anonim válasza:
Kozepes meretu volt azt is hozzateszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!