Kutyámnak megharapta a vállát egy másik kutya, azóta nem tud ráállni arra a lábára, mikorra javulhat meg?
Figyelt kérdés
Állatorvos aznap látta, de a sebkezelésen kívül nem tudott vele mit csinálni, nem tud ráállni a lábára annyira fáj neki a "válla".
Az első lábát azóta nem használja és fájdalommal jár neki a mozgás is. Meddig várjunk hogy hátha megjavul?
2020. júl. 15. 11:29
1/12 anonim válasza:
Ne tarts kutyát, ha nincs pénzed állatorvosra.
2/12 anonim válasza:
Bocsánat, visszavonom, voltál vele orvosnál. Viszont másik dokit keresnék a helyedben, ha ez nem tud valós segítséget nyújtani neki.
3/12 anonim válasza:
Egy komoly doki meg is röntgenezte volna... tovább kellene vizsgálni, de valaki olyannak, aki nem felületesen teszi azt.
5/12 anonim válasza:
Vidd el másik orvoshoz, sajnos nem mind akar segíteni. Ezt már több kérdésnél leírtam és végül mindig igazam lett.
Lehet nem csak felszíni a seb.
6/12 anonim válasza:
Én elvinném másik állatorvoshoz is.
7/12 anonim válasza:
#1 Te egyébként a napi programok közé sorolod azt, hogy "na, most leülök a kávémmal a gyik elé, és szétoltok ész nélkül mindenkit"?
Csak érdekel :)
Kérdező, én is azt javaslom, hogy vidd el egy jobban felszerelt rendelőbe, ahol esetleg tudnak röntgent is csinálni.
8/12 anonim válasza:
Azért egy röntgent csinálhatott volna...van a közelben másik doki?
9/12 A kérdező kommentje:
A lába nincs eltörve, a válla fáj neki, hogy az eltörhet-e vagy hogy mennyire tekeredhet ki nem tudom. Tegnap történt de ma se áll rá illetve a vállának a tapintása is fájdalmas.
2020. júl. 15. 14:52
10/12 anonim válasza:
Akkor az nem csak egy sima húzódás, csak meg kéne röntgenezni szerencsétlent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!