Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Melyiket válasszam? Egyszerűen...

Melyiket válasszam? Egyszerűen nem tudok dönteni? Lenttöbbinfo

Figyelt kérdés

Havanese ,bolognese , máltai selyemszőrű

ezeknek a kutyáknak utána néztem és nézegetem őket több hetig

szeretnék egy kis termetű kutyát és ők tetszettek meg meg illenek hozzám csak nem tudom melyiket

és ezek egyméretűek , nem? mert én úgy olvastam

Melyiket válasszam?(Havanese ,bolognese , máltai selyemszőrű)

2010. aug. 2. 20:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én mióta élek egy álmom egy havanese :D annyira aranyosak, játékosak, imádnivalóak, meg szépek... de sajna már van egy kutyám :D vagyis nem sajna, csak olyan térből hogy havanese-em nem lehet.
2010. aug. 2. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
A Havanese a legcukibb szerintem!:-)
2010. aug. 2. 23:22
 13/15 anonim ***** válasza:
Tapasztalatom csak a bolognese-el van, így én ezt a fajtát ajánlom neked, be fogja ragyogni a mindennapjaidat, komolyan :)) Bár ez nyilván elmondható a másik két fajtáról is, sőt, az összesről. Ők hárman tényleg eléggé hasonlítanak egymásra külsőleg és belsőleg is, így szerintem tényleg csak azon múlik, hogy melyikbe szeretsz bele.
2010. aug. 2. 23:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, ezeknek azonos a küllemük, jellemük, igényük pár apróságot leszámítva. Máltai a legritkább, havanese a legdivatosabb, ha divatmajom vagy utóbbit, ha ellenkezőleg előbbit válaszd.
2010. aug. 3. 10:43
 15/15 anonim válasza:
A westie nem jön be!Az is nagyon aranyos még!És nem is tul nagy kutya,sőt!
2010. aug. 3. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!