Melyiket válasszam? Egyszerűen nem tudok dönteni? Lenttöbbinfo
Figyelt kérdés
Havanese ,bolognese , máltai selyemszőrű
ezeknek a kutyáknak utána néztem és nézegetem őket több hetig
szeretnék egy kis termetű kutyát és ők tetszettek meg meg illenek hozzám csak nem tudom melyiket
és ezek egyméretűek , nem? mert én úgy olvastam
Melyiket válasszam?(Havanese ,bolognese , máltai selyemszőrű)
2010. aug. 2. 20:49
11/15 anonim válasza:
én mióta élek egy álmom egy havanese :D annyira aranyosak, játékosak, imádnivalóak, meg szépek... de sajna már van egy kutyám :D vagyis nem sajna, csak olyan térből hogy havanese-em nem lehet.
12/15 anonim válasza:
A Havanese a legcukibb szerintem!:-)
13/15 anonim válasza:
Tapasztalatom csak a bolognese-el van, így én ezt a fajtát ajánlom neked, be fogja ragyogni a mindennapjaidat, komolyan :)) Bár ez nyilván elmondható a másik két fajtáról is, sőt, az összesről. Ők hárman tényleg eléggé hasonlítanak egymásra külsőleg és belsőleg is, így szerintem tényleg csak azon múlik, hogy melyikbe szeretsz bele.
14/15 anonim válasza:
Tök mindegy, ezeknek azonos a küllemük, jellemük, igényük pár apróságot leszámítva. Máltai a legritkább, havanese a legdivatosabb, ha divatmajom vagy utóbbit, ha ellenkezőleg előbbit válaszd.
15/15 anonim válasza:
A westie nem jön be!Az is nagyon aranyos még!És nem is tul nagy kutya,sőt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!