Az normalis, ha ket kutya ugy alszik, hogy egymassal szemben fekudnek es szorosan egymashoz nyomjak az orrukat?
Figyelt kérdés
Marmint ugy, hogy teljesen osszeer az orruk, es egymas levegojet szivjak ki-be. Ezt miert csinaljak? Hogy lehet igy aludni?2020. júl. 9. 23:17
1/8 anonim válasza:
Mert nagyon szeretik egymást!:) ameddig nem ájulnak el egymás szájszagától, csak élvezd a látványt. Vagy csinalj róla videót és tedd fel youtubra!😁
3/8 anonim válasza:
Csak szeretik egymást nagyon, ez olyan kutya dolog, csinálják, akik szeretik egymást. 😄
4/8 anonim válasza:
De cukkiiiiii :3 :3 :3 Awwwwwwwwwwwwwwww
5/8 anonim válasza:
Ma ugy ebredtem,h a nagydarab kutyam mellemfekudt,szembe velem es atolelt. ❤️
Szoval normalis. Szeretetbol fekszenek igy.
6/8 anonim válasza:
Gratulalok nekik hogy kibirják és örülök hogy ennyire szeretik egymást
7/8 anonim válasza:
Az én kutyusom is csinál hasonlókat, csak éppen velem. :D Néha odébb megyek, mert már annyira nekem nyomja az orrát, hogy azt hiszem megfullad. :D
8/8 anonim válasza:
Az én kutyám is szeret hozzánk bújni, főleg párom ha egyedül alszik, reggelre úgy ébred, hogy a kutya is ott alszik mellette, általában hozzá bújva, vagy a fejét a nyakához fúrva, sokszor meg négy égnek emelt lábbal hozzá simulva :)))
Tuti birja egymást a kérdésben szereplő két kutya, ha még álmukban is falkáznak, bújnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!