Fiú és ivartalanított lány kutya jól kijön egymással?
Figyelt kérdés
Van egy ivartalanított lány kistastü kutyám és szertenék egy másik kutyust is aki kisfú. Jól ki fognak jönni?2019. júl. 30. 13:43
1/7 anonim válasza:
Valószínűleg igen, de nem csak ezen múlik, hanem a kutyák természetén is. És a nevelésen.
2/7 anonim válasza:
Kan és szuka.
Szocializáld és neveld mindkettőt, ugyanis ettől függ, hogy mennyire fognak kijönni egymással. Az ivarossághoz és az ivarhoz semmi köze. Ezt azért tudhatnád már, mint kutya gazda
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! De nem értem mért kell mindig egy szóba belekötni🤷
2019. júl. 30. 14:23
4/7 anonim válasza:
Mert (ne vedd sértésnek), de csak a szellemileg sérültek nevezik a kutyájukat "kisfiúnak".
5/7 anonim válasza:
Hát, ha az én "kisfiú kutyuskámat" vinnéd az ivartalan szukádhoz, akkor nem jönnének ki egymással. Mert az én kutyám sajnos semmilyen kutyával nem jön ki.
Nem írtad, mennyi idős a tied, és mennyi idős lenne, amit szeretnél. Mennyire van szocializálva a kutyád, hogy jön ki más kutyákkal.
6/7 A kérdező kommentje:
A KAN kutyust amit szeretnék venni 10 hetes. És az én SZUKA kutyám 5 éves nagyon barátságos és minden kutyával jól kijön. Köszönöm aki normálisan válaszolt!
2019. júl. 30. 20:52
7/7 anonim válasza:
Valószínüleg kijönnének.Nekünk az ivaros kanukhoz került az akkor még ivaros szukánk, azóta ivartalanítattuk.Nagyon jól megvannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!