Mi baja a kiskutyámnak?
Minél gyorsabban keress egy másik dokit, ez egy idióta.
Én a helyedben felkeresnék egy ortopéd orvost, és leszűretném a lábait.
El kell vinni egy röntgenre, nézzék meg a csípőjét és a gerincét. Nem biztos hogy műteni kell, ha csak valami porckopásos történet akkor arra vannak porcképző gyógyszer, ha valami csigolya elmozdult és nyom valamit akkor arra is lehet neki gyulladáscsökkentőt adni amitől jobb lesz és picit helyre billen a csigolya.
Ha már egy kutya magától összecsuklik akkor biztos nagy fájdalmai vannak, tudni kell hogy a kutyák akkora fájdalmat képesek napi szinten elviselni amekkorába mi emberek már beledöglenénk, úgyhogy nézesd meg szerintem. Ha valami csípő probléma akkor annak a legbiztosabb jele hogy azt látod hogy mintha elfogyna az izomzat a fenekéről, combjairól (ugyanis fáj a kutyának és nem terheli a hátső lábait).
De ezek alapján amit leírtál sajnos én vagy valami csípő rendellenességre vagy a CEC-re gyanakszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!