Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért baj az, ha nem vagyok...

Miért baj az, ha nem vagyok hajlandó kasztráltatni a legjobb barátomat?

Figyelt kérdés
2020. júl. 4. 17:13
1 2 3
 11/29 Tevenyereggyarto ***** válasza:
81%

Szétkaszabolás ? Az, szétkaszabolás. Ha ezt egy állatorvos meghallaná... Kanoknál van amikor össze se kell varrni mert csak egy vágás van, szukáknál kicsit nagyobb műtét de az sem szétkaszabolás. Most akkor inkább gyártson egy halom felesleges kölyköt vagy üsse el egy autó mikor kiszökik ? Mert kiszökik, hiába jó a kerítés, megtalálja a módját. Nem lehetsz annyira önző se te se az összes ivartalanítás-ellenes ,hogy hagyjátok ~15 évig szenvedni a kutyát a hormonaival. És még ti mondjátod azt ,hogy szeretitek a kutyátokat ? Ivarosan hagyni egy tenyésztésre alkalmatlan kutyát szimpla önzőség, állatkínzás.

2020. júl. 4. 17:35
 12/29 anonim ***** válasza:
83%

Édesapám fogalmazta meg jól anno: fiam, te mit választanál? Egész életedben kanos vagy, de nem dughatsz, vagy akkor már inkább ne is kívánd?

Na, így kett ivartalan kutyám.

2020. júl. 4. 17:58
 13/29 anonim ***** válasza:
36%
12-es te rohadt értelmes ember lehetsz...
2020. júl. 4. 17:59
 14/29 anonim ***** válasza:
83%
Mi zsír új kerítést csináltunk csak a kutya miatt, mert olyan fajta hogy ha kell lenyúzza a bőrét, vagy 30 centiméter mély lyukat ás, de megy mint az idóta. Ivartalanítattuk. Azóta sokkal nyugodtan, tüzelő időszakban nem rohangál szukák után, nincsenek kalandtúrái, nem szedi szét a kerítést, viszont minden másban ugyanaz maradt. Ugyanúgy nem tud tőle pl idegen bejönni a házba és stb. Nem hiszem hogy állatkínzás egy olyan dolgot elvenni tőle, aminek a HIÁNYÁT NEM IS ÉREZHETI. Mivel ÖSZTÖNBŐL párosodik. Nem, nem szexel, párosodik, még csak nem is élvezik. Ha házban tartanám és úgy vinném sétáltatni szintén nem lenne jobb ivarosan a helyzet, mert akármikor megérzhet egy tüzelő szukát. A másik dolog meg ez a "hú dehát én nem veszem el a kutyám FÉRFIASSÁGÁT" OMG, az ilyen emberek munkatáborba valóak, akkor talán nem gondolnak hülyeségekre. A kutya férfiassága te jó isten... Cibbányok vagytok amúgy? XD Vagy a kutya férfiassága nektek is azt ad, mert kicsi a pisilőtök? XD Gondolon ráadásul rotitok van vagy valami pitbull amstaff fajta jellegű, mert 10-ből 9 tenyésztő biztos nem ad olyannak kutyát aki nem ivartalanít. Állatmenhelyek szintúgy.
2020. júl. 4. 18:02
 15/29 anonim ***** válasza:
82%
16-os vagyok, annyit mg hozzá tennék hogy szuka kutya például. Láttam már állatorvosi rendelőben NEM EGYET egy jó kis gennyes méhgyulladással, áttétes emlőrákkal. Sok sok pénz, fájdalom és szenvedés a kutyának és a gazdának is, műtétek sora akár heteken, hónapokon át, hogy aztán a kutya mégis elpusztuljon. Jó buli ugye? Kívánom hogy ti is éljétek át akkor. Mert az ivaros szuka nagyon jó buli. :)
2020. júl. 4. 18:06
 16/29 anonim ***** válasza:
69%
Én szeretem a kutyámat, de nagyon gáz hogy egy kutya a legjobb barátod.... Ennyire leviselhetetlen vagy, hogy egy ember sincs melletted?
2020. júl. 4. 18:21
 17/29 anonim ***** válasza:
75%
17-es osztom a véleményedet!
2020. júl. 4. 18:22
 18/29 anonim ***** válasza:
64%
Borzalmas szociális életed lehet, ha egy állat a legjobb barátod...
2020. júl. 4. 19:04
 19/29 A kérdező kommentje:
Ennyire borzalmas.
2020. júl. 4. 19:06
 20/29 anonim ***** válasza:
20%

Mi lakasban lakunk es futok a kutyammal :D

Nem akar kiszokni ,erdekes.

Futasnal se szokik el tolem poraz nelkul. Erdekes....

Nem inkabb a kerti disz kutyakat kene sajnalni? Inkabb megcsonkitjak,minthogy fussanak veluk a zsirduszno gazdaik????

2020. júl. 4. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!