Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Vannak itt boxer gazdik?

Vannak itt boxer gazdik?

Figyelt kérdés
Csak érdekelne, mennyire gyakori kutyus, nekem nagyon tetszik. Néhány dolgot a jelleméröl is írnátok?

2020. júl. 4. 01:32
 1/6 anonim válasza:
91%
Igen 2 Boxerem is van meg egy stafim
2020. júl. 4. 01:40
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt nézd meg. Nem tudom, hogy kitérnek-e rá erre külön a videóban, de boxert (Ahogyan a többi kutyát is) csak tenyésztőtől, törzskönyvvel vegyünk, mert különben rohadt sok betegség előbújhat belőle. Ez boxerre különösen igaz. Főnököm vett egy amstaffot 30-ért, most egy éves korára tartanak ott csak a gyógykezelésekkel röntgennel és műtétekkel, mintha törzskönyvvel vette volna. A legutóbbi műtétje diszplázia miatt volt és az orvos szerint még hónapokig nem tud majd normálisan mozogni.

https://www.youtube.com/watch?v=6ZMxF4Mv144

2020. júl. 4. 14:31
 3/6 anonim ***** válasza:

2-es vagyok.

Amikor az árat írtam, akkor a kiállítási minőségű kutyára gondoltam, nem színhibásra stb..

2020. júl. 4. 14:33
 4/6 Fsms ***** válasza:
igen, bátran válaszd tündéri, nekünk is az van. Javaslom a NOÉ-t onnan örökbe tudsz fogadni, nekünk is onnan van.
2020. aug. 12. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia kedves utolsó! Mi volt a bővebb tapasztalatod a Noé boxermentőkkel? Vagy úgy általában a Noéval mert más fajtát is néztem most onnan. Boxerek közt Szifon még nem volt ott mikor Ti hoztatok onnan igaz? Ott csak boxerek voltak vagy az egész Noé egy helyen van? Köszi!
2021. szept. 21. 11:11
 6/6 Fsms ***** válasza:

Igen, miénk lett Hóvirág. Boxer kislány már közel 3 éve van nálunk. Nekünk jó tapasztalatunk volt, persze a kutyus kertes házba jött, otthonról dolgozunk, állandóan van a kutyussal valaki.

Nem szifonba nem volt ott.

Nem tudom hány helyen vannak a boxerek a XVI kerület széle, pont az M0 mellett.

Kutyus bohókás, bolondos, mindig vidám. Tényleg egy nagyon erős lelkitárs, motivál a mozgásra, szóval ha kész vagy rá, vágj bele.

Nyugodtan írj privátban, ha tudok segítek.😀

2021. szept. 21. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!