Vannak itt boxer gazdik?

Ezt nézd meg. Nem tudom, hogy kitérnek-e rá erre külön a videóban, de boxert (Ahogyan a többi kutyát is) csak tenyésztőtől, törzskönyvvel vegyünk, mert különben rohadt sok betegség előbújhat belőle. Ez boxerre különösen igaz. Főnököm vett egy amstaffot 30-ért, most egy éves korára tartanak ott csak a gyógykezelésekkel röntgennel és műtétekkel, mintha törzskönyvvel vette volna. A legutóbbi műtétje diszplázia miatt volt és az orvos szerint még hónapokig nem tud majd normálisan mozogni.

2-es vagyok.
Amikor az árat írtam, akkor a kiállítási minőségű kutyára gondoltam, nem színhibásra stb..

Igen, miénk lett Hóvirág. Boxer kislány már közel 3 éve van nálunk. Nekünk jó tapasztalatunk volt, persze a kutyus kertes házba jött, otthonról dolgozunk, állandóan van a kutyussal valaki.
Nem szifonba nem volt ott.
Nem tudom hány helyen vannak a boxerek a XVI kerület széle, pont az M0 mellett.
Kutyus bohókás, bolondos, mindig vidám. Tényleg egy nagyon erős lelkitárs, motivál a mozgásra, szóval ha kész vagy rá, vágj bele.
Nyugodtan írj privátban, ha tudok segítek.😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!