Német boxer gazdik, írnátok nekem?
Szia!
Nekem egy boxer kanom van, imádom őt! Hát nem kertelek, nehéz eset. Óriási a mozgásigénye, nagyon játékos, nagyon-nagyon hűséges. :):) De ha nem foglalkozol vele eleget és nem elégíted ki a mozgásigényét szét fogja szedni a lakást készülj fel. Kölyökkorában is tud ám rombolni. :D Ha tudod, kutyasuliba mindenképp menjetek, mert ha nem megfelelően neveled, csúnya vége lehet. A kutyusom tesóját egy ismerősünk vette meg és hát nem jól "sikerült". Agresszív lett emberre, állattal...és hát nagyon erős kutyéról beszélünk, veszélyes helyzetekbe kerültek. De ez elég ritka, mert a boxerek jó természetű, kedves, örök bohócok!! :) Ha van rá elég időd és energiád csak ajánlani tudom. Remek barát, játszótárs és nagyon jó testőr is! :)
Fehér boxerünk van, családban, a környék kedvence:)
Ritka lusta egy állat, a hallása és a szaglása se túl jó, de imádnivaló. Kutyaiskolába visszük, másképp nem lehetne vele bírni, de így még rám is hallgat, pedig nincs valami tekintélyt parancsoló temperamentumom:) Sosem rombolt, rágcsált, pedig már 2 éves, inkább alszik. Ha nincs időnk elvinni mondjuk két napig sétálni maximum 5-6 órát van talpon. Fekszik, nyáladzik és szeret:)
14L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!