1/3 anonim válasza:
nyugodtan! az én kutyámnak is szoktam adni sajtot, de csak ritkán, és csak is 1,2 vékony szeletet! Szóval nyugodtan adhatsz neki. Az én kutyámnak még nem volt baja a sajttal.
2/3 anonim válasza:
Az én kutyám teljesen odáig van a sajtokért. Nem adok neki sűrűn és akkor is csak 1-2 kockát de ha trappistát reszelek akkor mindig csipegeti a végeket, imádja a camembert is (de csak a penész nélkül adom). 11 éves és semmi baja, kicsi kora óta nassol sajtot.
3/3 anonim válasza:
Csak óvatosan! Sok kutya szervezete nem tolerálja a tejtermékeket. Csak akkor kínáld meg egy kis falatkával kutyusod, ha biztosan tudod, hogy szervezete nem fog negatívan reagálni rá! Ha nincs intolerancia, a sajt hasznos kutyádnak: pozitívan szabályozza a bélflórát. Fontos azonban, hogy a zöld penészes sajtokat elkerüld: ez káros az állatok számára!
Ez abból a cikkből van amit 1. válaszoló belinkelt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!