Kutyam 2 napja nem eszik, nem kakal, nem iszik. Bágyadt. Mi lehet a baja?
Tegnap voltam allatorvosnal, megnezte a szajat, meg adott neki kabitot.
Nincs a szajaban semmi problema.
Azota elmult a kabitas, de ugyanugy bágyadt, bar igaz az is, hogy nagyon meleg van kint.
Mi lehet a baja?
Ma visszaviszem a dokihoz mit kell vele csinalnia, mit kell vizsgalnia?
Rongen, vervetel vagy mi?
Lázmérés, fizikális vizsgálat, vérvétel (labor), ha indokoltnak találja, röntgen. Illetve gondolom már ki van száradva, tehát infúzió, ha nem iszik.
Kábítót minek adott neki?
Javaslom másik orvos felkeresését.
Vérvétel, Székletminta, ezt kis katéterrel is meg tudják szerintem oldani tippem szerint, de a székletből és vizeletből többmindent tudnak következtetni, pl. hogy nem e élősködő okozza, nyálminta pl, vizelet minta, ultrahang, lázmérés, röntgen, hogy nem e lenyelt valamit ami elzárja pl. az emésztőcsatornát.
Csodálkoztam én is hogy alapvizsgálatokat nem csinált csak a szájába nézett, se egy sztetoszkóp hogy megnézze a tüdejét, szívét. Furcsa. Szerintem is vidd másik állatorvoshoz.
*sem fog csúnyán nézni rá
Pár hónappal ezelőtt volt ez a kérdés itt. Utána beszámolt hogy mi van a macskával.
Fozz neki huslevest marha vagy sertes husos csontbol (so,fokhagyma menjen izesitesnek. ) Levet inkabb megissza kihulve es (leszedve a tetejen levo zsirt). Vagy akar kocsonyakent megeszi.
Gyorssegelykent. De nem doki helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!