Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyam 2 napja nem eszik, nem...

Kutyam 2 napja nem eszik, nem kakal, nem iszik. Bágyadt. Mi lehet a baja?

Figyelt kérdés

Tegnap voltam allatorvosnal, megnezte a szajat, meg adott neki kabitot.

Nincs a szajaban semmi problema.

Azota elmult a kabitas, de ugyanugy bágyadt, bar igaz az is, hogy nagyon meleg van kint.

Mi lehet a baja?

2020. júl. 1. 15:51
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Ma visszaviszem a dokihoz mit kell vele csinalnia, mit kell vizsgalnia?

Rongen, vervetel vagy mi?

2020. júl. 1. 17:02
 12/22 anonim ***** válasza:
11 Az imént írtam le.... Lapozz vissza.
2020. júl. 1. 17:04
 13/22 anonim ***** válasza:

Lázmérés, fizikális vizsgálat, vérvétel (labor), ha indokoltnak találja, röntgen. Illetve gondolom már ki van száradva, tehát infúzió, ha nem iszik.

Kábítót minek adott neki?

Javaslom másik orvos felkeresését.

2020. júl. 1. 17:10
 14/22 anonim ***** válasza:

Vérvétel, Székletminta, ezt kis katéterrel is meg tudják szerintem oldani tippem szerint, de a székletből és vizeletből többmindent tudnak következtetni, pl. hogy nem e élősködő okozza, nyálminta pl, vizelet minta, ultrahang, lázmérés, röntgen, hogy nem e lenyelt valamit ami elzárja pl. az emésztőcsatornát.

Csodálkoztam én is hogy alapvizsgálatokat nem csinált csak a szájába nézett, se egy sztetoszkóp hogy megnézze a tüdejét, szívét. Furcsa. Szerintem is vidd másik állatorvoshoz.

2020. júl. 1. 17:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Ja és kikérdezés, hogy vadállattal nem verekedett, vagy kóbor kutyával, vagy nem e evett valamit séta közben és ilyesmi kérdések.
2020. júl. 1. 17:15
 16/22 anonim ***** válasza:
És ahogy a többiek írták infuzió a kiszáradás ellen.
2020. júl. 1. 17:26
 17/22 anonim ***** válasza:
Régebben itt is volt ilyen kérdés, csak macskánál volt ilyen probléma, kiderült hogy macska náthája van, macskákat nagyon megviseli az ilyen, az is elképzelhető hogy a kutyád nem tudott hirtelen alkalmazkodni a hirtelen időjárás váltásra, mert nagyon hülye mostanában az időjárás, a természetnek sem tesz jót. Na de a macska gazinak a macskáját bent tartották mivel nem evett és nem ivott, gondolom adtak neki infuziót is, de neki az volt a nehézsége, hogy nem volt pénze se mert akkor bocsájtották el a helyzetre hivatkozva, pár hónapja volt, a több bunkó troll mellett kellett folyamatosan támogatnunk, hogy egyik állatorvos sem csúnyán nézni rá, hogy emiatt nincs pénze. Ne tud meg milyen beszólogatások mentek, de szerencsére többen nem hagytuk és sikerült segíteni tanácsokkal, és következő nap kereste is az állatorvost aki nagyon megértő volt.
2020. júl. 1. 17:30
 18/22 anonim ***** válasza:

*sem fog csúnyán nézni rá

Pár hónappal ezelőtt volt ez a kérdés itt. Utána beszámolt hogy mi van a macskával.

2020. júl. 1. 17:31
 19/22 anonim ***** válasza:
*macska gazdinak
2020. júl. 1. 17:32
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Fozz neki huslevest marha vagy sertes husos csontbol (so,fokhagyma menjen izesitesnek. ) Levet inkabb megissza kihulve es (leszedve a tetejen levo zsirt). Vagy akar kocsonyakent megeszi.

Gyorssegelykent. De nem doki helyett.

2020. júl. 2. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!