Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mással is szokták ezt csinálni...

Mással is szokták ezt csinálni kutyasétáltatás közben? Főleg az idősek?

Figyelt kérdés

Sétáltatom a kutyám és sok idős ember, vagy kutyával, vagy kutya nélkül van, hogy elkezd beszélni a kutyámhoz. Ilyenkor rájuk köszönök, de van, hogy csak egy biccentéssel válaszolnak, és beszélnek a kutyához tovább.

Ilyenkor elgondolkozok, hogy én vagyok a fura, ha ilyenkor ráköszönök? Ha jönnek szembe és a kutyák elkezdik szaglászni egymást, akkor is köszönni szoktam a gazdájának. Nem tudom, kicsit feszültnek érzem, hogy csak ott állunk és vigyorgunk, amíg a kutyák lecsekkolják egymást.

Ti szoktatok ilyenkor köszönni?

2020. jún. 29. 13:40
 1/6 anonim ***** válasza:
82%
Szoktam más kutyásoknak. Azt viszont ki nem állhatom mikor az idősek elkezdik hívogatni, cuppogni nekik... Ilyenkor mondom a kutyáknak, hogy "Nem!" és sétálunk tovább.
2020. jún. 29. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Aki a kutyámmal kedvesen "szóba áll" - korosztálytól teljesen függetlenül - az nekem eleve szimpatikus, ezért ha a találkozáskor nem is, mert véletlenül nem úgy jön ki a lépés, de búcsúzáskor, lezárásként szoktam (el)köszönni. Én ettől nem leszek kevesebb.
2020. jún. 29. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
87%

Én is jártam így, hogy köszöntem és se kép, se hang. Nem volt idős, csak bunkó.

Ezt én is utálom, hogy hivják a kutyát, 4 hónapos simán menne mindenkihez. Azt is amikor kérdezés nélkül simogatják.

2020. jún. 29. 13:53
 4/6 anonim ***** válasza:
89%
Kevés ilyennel találkoztam, mifelénk inkább az volt divat az idősektől, hogy vigyem a *******-ba azt a "dögöt", nem igaz hogy nincs jobb dolgom mint azt a "korcsot" sétáltatni, és hasonlók. Kedves emberek laknak a környéken.... :D
2020. jún. 29. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én köszönök, minimum egy biccentéssel, ha a másik nem viszonozza, az az ő szegénységi bizonyítványa.

A kutyám meg jelzi, ha valaki túlságosan tolakodó számára, mert attól elhúzódik, a tolakodó kutyáknak meg beugat, szóval ha látom, hogy valaki túl sok neki, vagy ha a másik gazdi nem kontrollálja a saját kutyáját, az meg tankként rohamozza meg az enyémet, és az enyém visszaszól, mindig mondom, hogy mentett kutya, nem bizalmaskodik.

2020. jún. 29. 15:37
 6/6 A kérdező kommentje:

4. Az elég durva. Vannak fura emberek. Velem eddig még csak olyan volt, hogy bicikli mellett sétáltattam a kutyát, ő ugye az útpadkán, a füvön ment, tőle egy méterre, a járdán pedig egy pár sétáltatta az övét. Meg sem álltam, csak ahogy elmentem mellettük, a kutyájuk elkezdett ugatni, a nő erre meg odaszólt nekik, hogy: maradj nyugton, te meg menj innen! (az enyémnek) Pedig feszes volt a póráz és meg sem álltam, a kutya legfeljebb az irányukba szaglászott egyet egy méterről, amíg elhaladtunk egymás mellett. Mindegy, hagytam, mert a nő amúgy sem nézett ki százasnak, a férfi ilyen csendes hipszter volt a nő meg ez a ideges, hamisan magabiztos típus.

Köszönöm a válaszokat, akkor én továbbra is köszönök, ha úgy látom jónak.

2020. jún. 29. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!