Minek kellett neki kutya?
Van itthon 2 gyönyörű perzsa cicám. Nagyon rendesek, kezesek és tiszták, de a barátom nem rajong értük. Persze szereti őket, viszont nem sokat simogatja egyiket sem.
Eddig azzal érvelt, hogy ő kutyás.
Kb 1 hónapja lett is kutyánk.
Édes, okos, annyira nem "mágnes". Kedvelem.
Párom kezdetben foglalkozott vele. De így egy hónap elteltével kb semmit. Én sétáltatom, én etetem-itatom, játszom vele.
Ezt így elnézve minek kellett neki a kutya?
Fejben még biztos sokkal idillibb volt neki :)
Amúgy, ha van, aki megcsinálja helyette a "kellemetlen" dolgokat, ő miért törné magát?
Ha úgy érzed, hogy hosszú távon nem szeretnéd ezt csinálni, akkor még most keressetek neki gazdát(gondolom kölyök, azokért jobban tolonganak, mint a -sok esetben viselkedésproblémás- felnőttekért)
Köszi a vàlaszokat!
Nos, gyereket eddig sem terveztem, sem vele sem mással :D
A kutyusról evidens, hogy gondoskodom. Én is megszerettem+jól kijön a cicàkkal. Különben kistestű, középkorú. Nem is értem miért nem foglalkozik vele. A mozgásigénye alacsony, nem is annyira játékos, csak hogy picit fárasztva legyen. Éppen ezért nem értem, hogy miért olyan nehéz az a napi 2 órácska, amit a kutyus akar (mert az után már inkább fekszik velünk a kanapén).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!