Szerintetek melyik tartható jobban panelban? Mudi vagy beagle?
Figyelt kérdés
Ha lehet indokoljátok is. Köszönöm.2020. jún. 27. 22:13
A kérdező szavazást indított:
Mudi
Beagle
45 szavazat
1/43 anonim válasza:
Ha nagyon választani kellene, akkor a beagle, de leginkább egyik sem való panelba.
2/43 anonim válasza:
Nekem mudim volt, bár nem panelban, nagyon sokat ugatott, ami állandó konfliktust okozhat.
3/43 anonim válasza:
A mudi egy pásztorkutya. Neki az ösztöneiből fakadóan a legjobb ha azt csinálhatja amire született, vagyis tereli a csordát, na persze most már egyre inkább tartják csak simán kedvencnek. A beagle pedig vadászkutya, nagy a mozgás igénye és fontos hogy domináns legyen a gazdája.
4/43 anonim válasza:
Egyik sem a helyes válasz. Tudsz róla, hogy a mudi terelő kutya? Vagy napjában elviszed 3-4 órán át futni és szellemileg is lefárasztod télen-nyáron, akár havazik, akár kánikula van, akár túlórázni kell, akár szülinapi bulin voltál az éjjel? Kétlem.
6/43 anonim válasza:
Nekem mudim volt.
Napi 4x vittem le. És minden hétvégén 50-70km-et futott.
17.5 évet élt. Egy rossz foga sem volt.
Elaltattuk, mert már vak volt, süket és nem tartotta sem a vizeletet, sem a bélsarat és hátsó lábára kezdet lebénulni. 3 hónapig pelenkátuk, de amikor már kezdett lebénulni és nyüszített...
Csoda kutya volt. Panelben is jól érezte magát és kertes házban is lehet rossz élete. Nem ettől függ.
7/43 anonim válasza:
Na, a sok érzéketlen, EQ-IQ nulla paraszt máris lepontozza azt, aki szerint kutya nem a panelba való. hát pedig kedves csótányroppantók, tényleg nem oda való.
8/43 anonim válasza:
7: Végülis van olyan, ami panelba való, a kistermetű ölebek, akik elvannak kevés élettérrel. De ez a két fajta tipikusan nem ilyen.
10/43 anonim válasza:
Minek a panelban ember?
Embernek minek kutya?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!