Szeretnék Westie, vagy Yorki (de inkább westiet) kiskutyát (1-2hónapossat), mutatnátok olyan oldalt neten ahol lehet venni, olcsón?
Figyelt kérdés
neten nézegettem már jó párat,de nagyon drágák,20-35ezer forintosok..:S én diák vagyok és igy nem tudok olyan drgágáért venni..:S2010. aug. 1. 18:01
11/13 Akiteki válasza:
Ne is adjanak a szüleid egy szaros kutyára ennyit. Akkor meg pláne nem fognak, ha valami baja lesz.
Nem kell mindenkinek kutya. Lehet élni kutya nélkül is.
12/13 anonim válasza:
Szerintem nem kell neked kutya.Még befogadott menhelyi keverék sem,mert tudod egy "szaros" kutyáért ha beteg lesz a 25 000 ft többszörösét is otthagyhatod az állatorvosnál,amit te nyilván nem tennél meg egy "SZAROS" KUTYÁÉRT.
SZÓVAL PONT A HOZZÁD HASONLÓ EMBEREK NE TARTSANAK KUTYÁT!!!!
Csak kihasználnád a hűségét ,kedvességét,de ha költeni kéne rá,akkor eldobnád,és még meg is magyaráznád,hogy csóró diák vagy,nem telik rá....
13/13 anonim válasza:
És milyen érdekes ez is, hogy az a szaros kutya ráadásul westie vagy yorki legyen. Tipikus lesajnálni való vagy, akinek lehetőleg ingyér kéne kölök méghozzá a két legdivatosabb fajtából. Inkább vegyél egy szép táskát, azt kapsz már 5 ezerért is! A kutyát nem megvenni drága, hanem eltartani! Ha ennyire nincs pénzed, mit csinálsz, ha beteg lesz? Ha majd az orvos közli, hogy a kezelés összege 60 ezer forint? Tudod mennyibe kerül egy kölyök oltási program? 25 ezer forint alsó hangon! De még sorolhatnám. De neked minek is?! lég gáz, hogy 15 évesen nincsen annyi agyad, hogy ezeket felfogd. Nem egy 13 éves gyerek kérdezett már itt hasonlót, mégis belátta amit mondunk neki és végül úgy döntött, nem a pillanatnak él, nem azonnal kell neki, hanem felelősségteljesen inkább gyűjti a pénzét. Na ők lesznek a jó gazdik, akik pedig hozzád hasonlóan gondolkoznak, még arra sem méltóak, hogy gazdinak hívják őket. Szaros kutya, mi? Menj már, te kis szaros! Nevetséges, de inkább szánalmas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!