Tanácsok? Hogyan szedjük ki a szőréből? Meddig fog gubbasztani?
Hiányoztatok neki. :)
És még maga alatt van.
Foglalkozz vele dédelgesd, éreztesd vele, hogy már itthol vagy!:)
Vágd le ollóval azt a részét!
Jól érezte magát a másik kutyával és most hiányzik neki.
Minek c vitamin egy kutyának?
c-vitamint akkor adunk neki ha meg van fázva. mert nem kell megvenni a kutya gyógyszereket. ha folyik az orra akkor szoktam neki egy db béres c-vitamint beadni. és ettől el is múlik. ne nézzetek már madárnak -.-
egyébként nem tudunk ollóval alányúlni mert annyira ott van a bőrénél. nem tudnátok vmit ajánlani ami feloldja, de nem tesz kárt se a szőrében se a bőrében, és nem is fáj neki?
1-2 tipp
:)
Ha kátrány akkor petróleum zselével szedd ki
Ha rágógumi akkor fagyaszd le a rágógumi sokkkal könnyebb lesz kiszedni
Ha más akkor egyértleműen kikell vágni.
A magányra pedig csak a játték a legjobb.Vegyél neg gumi lasztit vágd ki az oldalát tölcsd meg a kedvnec csemegévéjével vagy sajtkrémmel és csak akkora legyen a lyuk hogy a kispofija épp hogy beférjen.Utána fürdesd le és írány í park vagy egy tó part piknikezzetek fürödjetek éreztesd vele hogy itthon vagy és veled is tud játszani és egy hónapba minimum egyszer vidd el ahhoz a barátnődhöz aki viygázott rá!_:) csak ezt tudom ajánlani!
Ezt örömmel hallom!:)
És örülök hogy segíthettem!!:):)
köszi szija
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!