Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Azok akik egész napra kizárják...

Azok akik egész napra kizárják a kutyát, és nem foglalkoznak vele, a kutya éjjel nappal ugat, a szomszédoknak tartják a kutyát? Minek kell az ilyeneknek kutya?

Figyelt kérdés

2020. jún. 24. 12:42
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
28%
6. A legtöbb esetben ha valaki be akar törni egy házba, már az elég, ha kutyaugatást hall a kertből, és akkor nem mer bemenni. Sokan ezért tartják a kutyát. Pláne hogy olyan fasza az igazságszolgáltatás, hogyha valaki betör hozzád és megsebesíti a kutyád, akkor még téged tesznek felelőssé, nem azt, aki betört.
2020. jún. 24. 13:30
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Szomszédunknak a két kutyája konkrétan jelzőberendezés és konyhamalac kategóriát tölt be. Egész életükben kennelben vannak, hetente kétszer kiengedik őket a kertbe! szaladgálni. Közben fennen hangoztatják, hogy mennyire szeretik az állatokat így meg úgy, én meg hülye vagyok hogy a kutyámat elviszem napközibe és még fizetek is érte csak hogy ne legyen egyedül míg dolgozom.
2020. jún. 24. 13:37
 13/28 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon szomorú, de sajnos rengetegen (főleg az 'idősebb' korosztály, tehát mondjuk 40-től felfele) azt gondolja, hogy a kutyának milyen jó kint a kertben, szabadon. Abba nem gondolnak bele, hogy a kutyának majdnem mindegy, hogy egy 60 nm-es panellakásba van bezárva, vagy egy 800 nm-es udvarba, a lényeg, hogy be van zárva. Nem kapja meg az ingereket amikre szüksége van, nem szocializálódik. Én csak emiatt vagyok lakáskutya párti, mert ott legalább mindenki rá van kényszerítve arra, hogy igen is vinni kell a kutyát sétálni, és le kell fárasztani, különben szétszedi a lakást.
2020. jún. 24. 13:38
 14/28 A kérdező kommentje:
Ezek itt kiskutyák, kb akkorkák, mint egy macska. Sok gyerekes magukat értelmiséginek mondott család, a kis termetű kutyájuk mellé, most hoztak egy pici pár hetes kölyköt. Hajnalban is felébredek, hogy sír, és most is rázendített. Oké hogy meleg van és nyár, de nekem ez nem fér bele, hogy pár hetes kiskutyát egyedül hagyjak a kertben, főleg éjszakára, főleg amikor nyestek, rókák mászkálnak éjjelente. Egyébként a gyerekekkel sem igen foglalkoznak. Az anya nem régen szülte az ötödik gyereket, a legnagyobb kb 6 éves gyerek vigyáz a többire, amikor az utcán játszanak. Egyáltalán nem értem, minek még kutya is.
2020. jún. 24. 13:38
 15/28 A kérdező kommentje:
13!-as így van! Egyetértek!
2020. jún. 24. 13:40
 16/28 anonim ***** válasza:
91%
Hát kérdező, a leírás alapján ezek ilyen hozzáállású emberek. Itt is van ilyen, szüli sorban a kölköket, akik egymásra vigyáznak, az is csoda, hogy enni kapnak rendesen. Most ha a gyerekhez ilyen a hozzáállás, szerinted a kutya mire számíthat? Ezeket nem kell megérteni, mert nem is lehet, ilyen idióta gyökerek.
2020. jún. 24. 13:42
 17/28 anonim ***** válasza:
0%
13: Csak sajnos sokan nem viszik rendesen sétálni, még pisilni sem. Szegény kutyák meg szenvednek, amíg végre lejutnak. Ja, vagy sokan rászoktak a kutyapelusra.
2020. jún. 24. 13:43
 18/28 anonim ***** válasza:
47%
13: Én meg pont az időseknél látom, hogy sokat sétálnak a kutyával, foglalkoznak vele rendesen. Ők már nem csinálnak meg olyat, hogy nem viszem le reggel, mert délig aludni akarok, mert buliztam, vagy most elmegyek a haverokkal egész nap strandolni, aztán a kutya meg le van szarva.
2020. jún. 24. 13:45
 19/28 anonim ***** válasza:
92%
Ugyanazért, amiért gyerek. Hogy ki legyen pipálva. Az ilyen létformáknak (direkt nem írok embert) nincs agya, nem is gondolkoznak, egyszerűen csak automatikusan csinálják azt, amit "szokás", amit "kell".
2020. jún. 24. 13:48
 20/28 anonim ***** válasza:
84%

13-as vagyok, nem a lakásban idősek által tartott kutyákra gondoltam. Azt írtam, hogy általánosságban az idősebb korosztály gondolja azt, hogy a kutyának kint van a helye, és milyen jól el van egész nap az udvaron.

Az idősek akik lakásban kutyát tartanak a legaranyosabb emberek a világon! (Legalább is itt a környéken mind nagyon cukik, és lehet velük beszélgetni is.)

2020. jún. 24. 13:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!