Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyafajtát ajánlotok...

Milyen kutyafajtát ajánlotok egy 15 éves lánynak?

Figyelt kérdés
Szeretnék vele sportolni (agility, dog dancing, flyball) és kirándulni, de legyen jó házőrző is. Tenyésztőtől vennem, törzskönyvvel. Szerintetek melyik kutyafajta való nekem?
2010. aug. 1. 15:23
1 2
 11/20 Allison ***** válasza:
Hát ha tehetséges vagy és viszed kutyaiskolába akkor talán. De szerintem ő elég komoly kutya és könnyű elrontani.
2010. aug. 1. 17:39
 12/20 A kérdező kommentje:
Akkor milyen kutyafajtát ajánlotok?
2010. aug. 1. 20:01
 13/20 anonim válasza:
boxer? jó házőrző , de a hideget nem bírja,
2010. aug. 2. 03:49
 14/20 doggy11 ***** válasza:

nem NAGYON fér össze.Igen a Malinois,és a Tervuere mind kettőre alkalmas.A házőrző,és az őrző-védő sem ugyan az!

Egy kutya ő.v. nélkül is házőrző!

2010. aug. 3. 11:14
 15/20 anonim ***** válasza:
Én 14 vagyok és két Dobermannunk van. Iszonyatosan hálás és szeretetéhes kutyák. A mi kutyáink szinte remegnek a labdáért, szóval nagyon nagy a mozgásigénye. Házörzőnek is kiválló, nekünk már van tenyésszemlénk is. Azt nemtudom mennyire agilityzek de amilyen mozgásigénye van, biztosan tetszene a dobermannak. nagyon okos, fogékony kutya.
2010. aug. 4. 15:26
 16/20 anonim ***** válasza:
Dobermann annyira nem jó agilityre legalábbis szerintem nem szép látvány se és az alkata se nagyon arra való. A boxer inkább. De Én a tervuere fajtát ajánlanám olyan mint a malinois csak higgadtabb vérmérsékletü, nagyon jó házörző képzés nélkül is és a sportokban is megállja a helyét.
2010. aug. 4. 16:35
 17/20 anonim válasza:
Szerintem is a Golden Retriver mert a világ legjobb barátja,szeretnivaló,mozgékony de a házörzőre a Németjuhászt vagy a Beauceron-t ajánlom mert nekünk volt beauceron-unk és szeretetrevaló,mozgékony,házörző,barátságos,barátkozó föleg ha lány kutya!:)
2010. aug. 4. 18:30
 18/20 anonim válasza:
Ja és a Beauceron(bószeron)nagyon könnyen tanítható szótfogadó.
2010. aug. 4. 18:32
 19/20 anonim ***** válasza:
hovawart
2010. aug. 4. 21:52
 20/20 anonim ***** válasza:
A dobermannt nagyon komolyan kell kezelni és már előre le kell rendezni hogy ki a falkavezér, meg sokat kell vele foglalkozni
2010. aug. 10. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!