Kistestű (tacskó) kölyökkutyával melyik kutyaiskolába érdemes menni Debrecenben?
Találtam néhány kutyaiskolát, de közülük többről évek óta nincs friss információ.
Egyedül a Debreceni Kutyaiskola honlapján találtam naprakész információkat, de róluk (is) itt, az oldalon megoszlanak a vélemények (igaz, 2014-2016-os kérdéseket találtam.) A Szent Ferenc Kutyaiskola működik még? Kistestű kutyával járt oda valaki?
Valakinek van valamivel frissebb tapasztalata a debreceni kutyaiskolákkal kapcsolatban? Milyen kutyaiskolák vannak a városban? Kistestű, fiatal kutyussal hová érdemes menni?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Próbáld meg lekérdezni a honlapokat:
Az attól függ, hogy mit szeretnél a kutyussal. Ha komolyabb engedelmes, akkor érdemes a Szent Ferencbe menni. Ott évente 2x szokott lenni kezdő tanfolyam. Érdemes felhívni a kiképzőt és érdeklődni nála.
Ha inkább a pozitívabb nevelést kedveled, esetleg szívesen tanítassz trükköket, érdekel az agility, akkor a Dasze. Itt nincs tanfolyam, bármikor tudsz csatlakozni. Facebookon mindkettő fent van, tudsz érdeklődni.
Van a Grazia, talán az se rossz. De az én ízlésemnek már elég drága egy tanfolyam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!