Hallottatok a Vonaházi Németjuhász kutyakennelről, tenyésztő: Vona Lajos? Németjuhász kiskutya vásárlás előtt állunk, de előbb szeretnék informálódni erről a helyről! Köszönöm előre is!
Figyelt kérdés
#németjuhász #Cegléd #Vonaházi Németjuhász kutyakennel #Vona Lajos #németjuhász kiskutya #németjuhász vásárlás
2020. jún. 23. 11:01
1/6 anonim válasza:
Itt is volt nem egy kérdés róla, ahol beteg, sérült kutyákat adott el:
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__7835181-hol-..
2/6 anonim válasza:
Nincs ilyen kennel, ő egy szaporító. Itt találsz pl. tenyésztőket: [link]
3/6 anonim válasza:
Pont most olvastam egy posztot a FB-n a Nemetjuhasz kedvelok klubja csoportban ami ismet egy parvos kolyokrol szol a Vonahazi “kennelbol”.
Az en kutyam Nyirgyhazarol a Von Schnitzer kennelbol szarmazik! Mar elmult 2 eves es gyonyoru egeszseges es nagyon jo mentalitasu kutya! Oket csak ajanlani tudom! Sok sikert!
4/6 anonim válasza:
Régi kérdés,de leírom. A mi németjuhászunk is onnan való,imádjuk,de a németjuhászhoz nem sok köze van. Én sem keresgéltem,elhittem,hogy valódi tenyésztő. Kiskutyákat nem mutatta meg,odahozta,ez van,vigyétek... Elhoztuk,mert ennek ellenére is belezúgtam az édes kis fejébe. Törzskönyvet plusz 10ezerért adott volna.
5/6 anonim válasza:
Saját tapasztalataim pár szóban.Eleve giardiásan hoztam el, amiről természetesen hallgatott. Belépéskor vastagon éreztük levegőben a fertőtlenítőszagot, ezzel már küzdhetett. Sajnos az állatorvos ezt nagyon sokára diagnosztizálta és a gyomra a mai napig helyre sem jött (3 éves). Többet kellett fizetni, hogy kan. Ivartalanítatni kellett mert kiderült rejtett herés (örökletes betegségei egyike) ezek később elrákosodhatnak. Látszanak a diszplázia kezdeti tünetei. A fogazata sajnos olyan rosszak, hogy a csontot (ha kap) csak nyamjogja. Kétévesen valószínűsíthető egy örökletes vesebetegség kis híján elvitte, ami bármikor visszatérhet.
6/6 Jay2 válasza:
Nekem a legjobb kutyám tőle van! És lesz egy másik is! Szerintem a legjobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!