Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mi lehet a baja? Ráömlött egy...

Mi lehet a baja? Ráömlött egy kis zsír véletlenül a kutyám orrnyergére/jobb szája oldalára, letöröltük és most folyamatosan törli a száját/fejét a paplanba/takaróba és ugat/morog közben.

Figyelt kérdés
Az történt, hogy édesanyámmal épp sütünk, a kutyám ott volt láb alatt és amikor a zsírt tette volna bele a tepsibe ráment egy kis zsír a kutyám fejére. Zavarja az illata? Vagy belement az orrába? Nem tudom mi a baja és aggódom érte.

2020. jún. 22. 19:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Erős szag zavarhatja, valami samponos vízzel töröljétek át.
2020. jún. 23. 09:12
 12/15 A kérdező kommentje:
Már teljesen jól van, nem zavarja. Megmostam az arcát/fejét rendben van minden. Nem érte trauma a kutyát mert hadonásztunk össze vissza.. Szépen nyugodtan letöröltük róla, aztán megmostam azon a részen az arcát.
2020. jún. 23. 18:44
 13/15 anonim ***** válasza:
27%
Én írtam a traumásat, azzal nem téged akartalak leszólni, hanem a hülye kommentelőt. Tök jól csináltad, kérdező.
2020. jún. 23. 19:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm, hogy megerősítetted bennem azt, hogy semmi baja nem lesz már.
2020. jún. 23. 20:01
 15/15 anonim ***** válasza:
51%

13: idióta az te vagy. Nem csak a kutyákhoz nem értesz, de még olvasni se tudsz rendesen.

Azt pofáztam, hogy most azonnal erőszakkal márpedig mosdassa meg, hülye?!

Nem, hanem általánosságban az igenis baj, ha annyira nincs meg a bizalom, hogy egy egyszerű fürdetést nem tud kivitelezni a gazda! Debil hikomat idióta!

2020. jún. 23. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!