Miért ilyen velem az apam mióta nálunk van a kutya? Már nem bírom?
Ő nem akarta a kutyát csak en meg anya és mióta itt a kutya,folyamatosan csak úgy érzem direkt keresztbe tesz nekem
PÉLDÁK:
- a kutya felkelt,és apa is tudja hogy minden szundi után pisilni szokott,én mindig ki is viszem ezért,de multkor azt mondta majd ő kiviszi,de nem vitte ki hanem még a konyhába járkáltatta és megvárta míg odapisil és utána vitte ki,törölhettem fel....
-tudja hogy a konzerv ejszaka meghajtja ha vacsorára azt kap,és amikor felajánlotta hogy majd o ad neki enni,direkt azt adott,mehettem is vele éjfélkor le.
-ha a kutyus elalszik akar pár percre is akar 30 percig is tart mire le fárasztom.
És amikor este 11 kor elalszik és en is lefekszem,ő direkt kiabálja a névét és felkelti,majd kb mint mondtam 30 percig játszanom kell vele,amikor már aludt volna.
+ folyamatosan utasitgat mit hogy csináljak
Ha 5 percre megyek ki vele akkor azt mondja :inkább 1 órára kellett volna vele kimenni.
Ha 1 órára megyek le:5 perc is elég lett volna.
Ha játszok a kutyával akkor azt mondja hogy minek játszok vele,miért nem hagyom pihenni,ha épp nem játszok
vele mert alszik akkor meg az jön hogy miért nem játszok vele.
Ja és mindenkinek azt mondogatja a hátam mögött hogy nem foglalkozom a kutyával.
10 hetes tacsirol van szó!
Miért lennék az?
Attól még hogy ugyan abban a kategóriában írok ki kérdést az nem azt jelenti hogy ugyan az a kérdező!
Nem akarok én a köcsög lenni de még az írásmódod is hasonlít ehhez.
https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__kutyak__10537671-mit..
Ha nem te vagy akkor bocsánat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!