Julius k 9 vélemeny?
Francia bulldogomnak szeretnék uj hámot
Kinek milyen tapasztalata van a julius k9-el?nagyon tele tud ragadni a tépőzár szörrel?
A kutyának tök kényelmetlen, főleg egy bucinak aki alapból nehézkesebben jár.
Lefogja a vállait a kutyának a hám és ha fiatal el is deformálja.
Egyetértek az első válaszolóval, annyit tennék hozzá, hogy a longwalk hámjuk nem rossz, nekünk ilyen van.
Ennyi pénzért már méretre gyártott hámot is tudsz venni.
Nem tudom mivel sétáltatod, de ha flexivel akkor érdemesebb egy Y hám, ha sima rövid pórázzal akkor fojtó nyakörvet ajánlok.
A fojtót azért szoktam ajánlani mert ha tényleg jól nevelt a kutya, akkor nek rángat, nem húz ugye akkor csak dísznek van a póráz és ha mindig laza akkor a nyakörv is mindig laza, tehát egy nyakláncként funkcionál ilyenkor.
Ha meg kell akkor mégis van valami a kutyán.
Nem kopik ki a szőre, nem lapul le, nem színeződik el mert annyira laza.
Persze ha flexivel sétáltatod ez nem játszik mert állandóan feszülne.
Én voltam, aki írta, hogy ki tudnak bújni belőle. Nekem csivava keverékeim vannak egyébként. Mi ilyen típusú hámot használunk:
Soha egyik se tudott kiszabadulni belőle, mert mindenhol állítható, teljesen felfekszik a kutyára. Nem zárt, ezért nyáron sem melegíti pluszban őket. Nem tudom eddig milyet használtatok, de egy próbát megér.
Szia, ha tartasz ettől, ahogy az előző hozzászóló írta:
"A kutyának tök kényelmetlen, főleg egy bucinak aki alapból nehézkesebben jár. Lefogja a vállait a kutyának a hám és ha fiatal el is deformálja "
, létezik hevederhámja ennek a termékcsaládnak. Én meg vagyok elégedve, a szőrös yorkiemnak Idc hámja, a dobermannomnak hevederhámja van a tréningre. Még egyik sem bújt ki belőle, de létezik y-öv, terheléselosztó, amik megakadályozzák, hogy kibújjon. De először, ha veszel, csak a hámot vedd, meglátod, hogy kibújik-e. Bár szerintem jól kell méretre állítani, az segít.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!