Milyen nyugodt, kistestű fajták léteznek?
Figyelt kérdés
Személyiségemhez ők illenének a legjobban. Napi kb 2 óra sétát tudnék biztosítani. Panelban lakom.2020. jún. 16. 21:30
1/8 anonim válasza:
Mentális foglalkozást nyújtanál neki? Kutyaiskolába tudod vinni?
2/8 A kérdező kommentje:
Kutyaiskolaba nem fogom vinni.
Szívesen tanítok neki trükköket vagy találok ki feladatokat, azzal nem lenne gond. Természetesen játék is lenne igény szerint.
2020. jún. 16. 21:38
3/8 anonim válasza:
Igazabol akkor barmilyen fajtat valaszthatsz, tetszes szerint. Nem tudom, mennyire fontos neked a hipoallergen szor, vagy milyen fajtak tetszenek neked. Tarsnak szerintem barmelyik megfelel egy tenyesztotol. :) Ha nyugodtat szeretnel, ne terriert valassz. Kicsi terrier is terrier.
4/8 anonim válasza:
Toy uszkar, francia bulldog esetleg. Egy uszkarral nehez mellefogni. :)
5/8 anonim válasza:
De esetleg korulnezhetsz a menhelyen is, ha nem kolyokben gondolkozol. Biztos segitenek kivalasztani egy szamodra megfelelot, egy nyugodtabb felnottet peldaul.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Szőre igazából mindegy, nem vagyok allergiás, szőr hullás sem zavar. Annyi lenne fontos, hogy 8kg alatti legyen felnőttként is.
2020. jún. 16. 22:10
7/8 anonim válasza:
Egy mentett felnőtt kutya szerintem megfelelő társad lenne, felnőttként már nem lutri a méretük, csak ne szeress bele a legesélytelenebb egyedbe.
Idősebb kutyák már nyugisabbak, nem vágynak nagy aktivitásra, és megszépítheted az utolsó éveiket, amiért nagyon hálásak lehetnek.
8/8 anonim válasza:
Pekingi palotakutya,egy rokon most fogadott örökbe menhelyről egyet, kis csúf de nagyon imádnivaló, mindenben partner és velük alszik. Este elvonul magában, ha piszkálják, mérges nagyon:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!