Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyám válogatós és vékony,...

Kutyám válogatós és vékony, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Kiskora óta válogatós. Azóta több tápot is kipróbáltam. van hogy megeszi mindet de általában a felét meghagyja. És szerintem vékony is. Egészséges kutya, nagyon sokat mozgok vele, de nagyon zavar hogy nem eszik normálisan. Amikor tápot váltottam akkor is az elején jól megette aztán beleunt. Nem tudok két hetente tápot váltani.. Mit csináljak hogy jó étvággyal egyen? :(((

2020. jún. 15. 14:54
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Igen, igaz. Akkor nem fogok neki belekeverni.
2020. jún. 16. 09:07
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Majd eszik, ha éhes lesz. Enyém is válogatós, szintén 1 éves. Minőségi tápot kap (Brit Care), ha nem kéri, akkor másnap megkapja. Ivaros a kutyusod?
2020. jún. 16. 11:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyám válogatós volt - bár következetesen nevelem, első hónapokban azért kissé el lett kapatva - , és amióta áttértünk arra, hogy csak munkáért kap ennivalót, sokkal jobb teljesítménye lett, és szépen is eszik. Megtanulta, hogy a kaja értékes.
2020. jún. 16. 11:39
 14/14 A kérdező kommentje:
Minőségi tápot kap és igen, ivaros. Jó lenne ha megszűnne ez a probléma és ha felszedne egy kicsit.
2020. jún. 16. 17:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!