Lakásba dobermann?
A Doberman lakásba való, a szőrzete miatt télen és a hidegebb időben nem lenne meg odakint, ezzel nincsen gond.
De a többi amit olvastam, ha így van akkor anyádra kéne hívni az állatvédőket.
Katasztrófa. A Doberman az egyik legkeményebb munkakutya. Még szerencséd, hogy "csak" ennyire neveletlen. Ha kinyílik a csipája lazán hazavágja bármelyikőtöket. Az a fajta napi 3-4 óra komoly foglalkozást igényel, mind testi lefárasztásban mind pedig agyban. Több éves munka kutyás tapasztalattal rendelkezők sem könnyen "nyúlnak" a Dobermanhoz. Javaslom beszéld rá anyukádat hogy szabaduljon meg a kutyától már most. A Doberman fajtamentők biztos szívesen átvennék, egy lemondó nyilatkozattal egyetemben.
Hiába vesz neki minden csili-vili cuccot ha nincs nevelve a kutya. A kutyakozmetika amúgy sohasem hülyeség, de egy Dobermannál elég évente kb 2x a vedlési időszakban.
Köszönöm a válaszokat,a barátnômmel akkor nem vagyunk egyedül ezzel a gondolkodással. Ismerem már, most nem fog a kutyától megválni, amúgy sincs valami jó kapcsolatunk. Szerinte teljesen jól van tartva, mondja mennyire szereti. Utánna mondja mennyire elege van belõle, nem szereti, akkor én azt mondom neki hogy nem nekem kellett ez a kutya. Ezek után lecsesz hogy mindig felhánytorgatom ezt neki.
Az a baj hogy ránk aztán nem hallgatnak semmiben mert mi csak hülye elkényeztett gyerekek vagyunk. Az meg hogy jegyzõnél bejelentsük az esélytelen mert így is fenyegetõzik hogy nem fog segíteni semmiben(anyagilag sem) ha elköltöznek.(16 évez vagyok, iskolába járok) A haveromat már így is a család ellenségének tekinti csak mert nem tetszik neki ha a kutyája ráugrál(nagy állatbarátok vagyunk mindketten).
Szintén az ismerős vagyok:
A faszi a papucsférj definíciója. Engem utál mert a kedves felesége bemagyarázta neki hogy én egy akkor a rossz ember vagyok és hogy mindenféle betegséget terjesztek mert galambokat tartok. Pedig annál többet nem is beszélt velem hogy visszaköszönt.
Ő rohangál a kutyával sétálni és biztos nem szólhat bele a kutya eladásába(hiába az ő nevén van) de a feleség pénzéből lett véve.
A kérdezőt is kb 1-1,5 éve ismeri, alig tud róla valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!