Mi a teendő, ha a kutya séta közben vadul ugatja a másik kutyákat, macskákat?
Eleve ugatta a kerítés mögötti kutyákat is... az már javulóban, 90 % ban nem vesz róluk tudomást, de ha macska megy át előttünk, vagy szembejön egy másik sétáltató kutyával (vagy biciklis kislány , kisfiúkkal nincs baja WTF :D )
Járunk suliba vele itt egy suli van szóval az nem megoldás hogy keressek más helyet.. ott először ugatja a kutyusokat aztán már nem vesz róluk tudomást... Jófej az oktató ,de mégsem nagyon tudom, hogy mi tévő legyek ilyenkor
Tacskó.
Az oktatót kérdezd.
Igazából azon kívül, hogy le kell erről szoktatni, más választ nem kapsz. Ez nem az a probléma, aminek a megoldását 2 sorban le lehetne írni. Építeni kell a gátolhatóságot, a rád való figyelmet, a tekintélyt. Mellette normális lefárasztásra, közös munkára is szükség van.
Ott máshogy ugat, ott hisztisen ugat...Kizökkenti és ha nem ugat, akkor odamehet a kutyushoz...
De itt nem hisztis volt, nem tudtam kizökkenteni, sztem a lábát is levághattam volna,, leszarja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!