Kutyafuttatóban agresszív kutya esetén mi a teendő?
Nem kellett volna ilyen hosszan leirni, ez egy tipikus kiskutya-nagykutya sztori. Kiskutyas felti Fifiket es cseszegeti a nagykutyast, aki megunta a dolgot es nem foglalkozik tobbet a kulvilaggal.
Keruljetek el egymast, vagy talaljatok meg a kozos nevezot ... de nem kell a kutya agresszivitasara hivatkozni csak azert, hogy komolyabbnak tunjon a tortenet. Altalaban az ilyen sztorik ki vannak szinezve.
#3 te hol olvastad hogy kis kutyákat támad?
Mellesleg még ha ez is lenne a helyzet, van bennem annyi emberség, hogy ha már csak ücsörgök bent, kimegyek ha látom hogy mások be szeretnének jönni.
#3 egyáltalán nem kiskutyát támad, hanem mint leírtam mindet. Egy németjuhászom és egy dalmatám van, de neki megy a kaukázusinak,a cane corsonak is és igen, a kicsiknek is. Nincs kiszínezve, ez a helyzet. Gondolom neked is nagy kutyád van azért írtad ezt, örülj neki, hogy a tiéddel nincsenek gondok, de vannak akik nagyon is problémásak.
Pont ez a probléma, hogy mindenki elkerüli, csak ő megy a többihez. Szerintem nem azért lett kitalálva a futtató, hogy 1-2 kutyás bent üljön egész nap, miközbe a többi 15 meg menne be de tőlük nem tud.
Melyik az a kutyafuttato? Szivesen elsetalnek arra en is egy kicsit korulnezni :)
(biztos vagyok benne, hogy meg a Pitbullos sem jonne be ... pedig az en kutyam jolnevelt)
Mert nem jaraz el futni.? Nem kotelezo oda bemenni....
Igazi buta kotekedes a leirasod. Szerintem te vagy a pitbullellenes ,aki mindig kitalal vmi sztorit,h lejarassa a fajtat.
Én többek közt ezért sem megyek a futtatóba . Sajnos más megoldás nincs,ha más időpontban nem akarsz menni.
Egyébként az milyen hozzáállás már,hogy nem kötelező odamenni ,azért mert más kutyája agresszív? Igenis neki kéne megnevelni,odafigyelni a kutyájára és megbüntetni ezért a viselkedésért. Viszont (és most bocsánat az általánosításért ,és tisztelet a kivételnek) ezekkel az amstaff-pitbull keverékekkel tipikusan az a proli réteg járkál ,aki még örül is neki,ha akutyája szétszed egy másikat . Nálunk is volt ilyen,nem egyszer, szájzárat kapott a kutya ,ütötték,rúgták hogy végre elengedje a másikat . Na azóta is ott pöffeszkednek minden nap.. jobb az ilyet elkerülni,mert ez fogyatékos,nem fogsz tudni hatni rá ,vagy értelmesen bezsélni vele.
#8 honnan tudod, hogy nem járok velük?
Járok velük futni, túrázni, több órákat sétálunk, de azért kutya társaságba is vinném, gondolom az nem lenne baj neked se.
Nem járatok én le egy fajtát sem, mindenki tisztába van velük, hogy melyik fajta milyen. És igen, nem vagyok odåig a fajtáért, de van pit kutyahaver is. Nagyrészt ezek a fajták olyan embereké, akiknek még yorki se kéne, hogy legyen, mert nem tudnak vele bánni.
Nehogy már én legyek a hibás azért mert más kutyája nincs megnevelne és kész idegroncs minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!