Milyen kiskutyát vegyek?
Nekem első kutyám egy border collie mix, de én már dolgozom, és nem diák vagyok, és aktívan szeretem tölteni a szabadidőmet, a kérdező meg iskolás, nincs önálló jövedelme, tanul, neki egyáltalán nem ajánlanám.
Én nagyon szeretek ezzel a kutyával foglalkozni, szívesen tanítom, szívesen sportolok vele, direkt ilyen típusú kutyát kerestem, mert egy ilyen kutya passzol bele az életmódomba, nem tudnék mit kezdeni egy olyan kutyával, akivel nem lehet elmenni túrázni például, viszont az én mixem is nagyon szeret lustálkodni, az aktivitása ellenére igazi hétalvó, munkanapokon én ébresztem, tudom kezelni az előéletéből adódó nehézségeket is. De a kérdezőnek nem való, és nem azért, mert első kutyája lenne, mert nekem is első kutyám, és mégis kiegyensúlyozott, a kérdezőnek nem olyan az életmódja, amibe egy ilyen típusú kutya beilleszthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!