Egészséges kutyát altatnak el állatorvosok?
Nem bírunk a kutyáknkkal. A legjobb kutya pszichológusok és nevelők kiképzők kudarcot vallottam. Hihetetlen makacs erős kutya. Szüleimmel él a kutya, szüleim idősek 70 körüliek mind és nem bírják sétáltatni mindig elhuzza őket, anyukám többször törte miatta csontját egy rettegés számára a sétáltatás. Örökbe nem lehet adni egy ilyen kutya senkinek nem kell, menhelyre nem akarjuk vinni mert ott neki rosszabb lenne mint a halál.
Jó pénzért vannak állatorvosok akik altatnak ilyen kutyákat?
Írj nekik. El fogják hozni. Nektek meg soha ne legyen háziállatotok. Soha.
Menhely nem biztos, hogy bevesz """"""""""""""gazdás"""""""""""""" kutyát mert a legtöbb így is tele van.
Nem vagy normális. Kezeltesd magad. De ezt teljesen komolyan írom.
Ha igaz amit írsz, akkor azért, ha meg kamu akkor meg azért.
Nem vagyok kamu a kutyával tényleg nem tudunk bánni sajnos, mindig húzza...
Apukám a hülye ő akarja mindig a kutyát, szerintem is nagytestű kutya nem való társas házba
"Nem vagyok kamu "
Dehogynem. Nem tudnak mit kezdeni a kuvasszal, erre helyette akarnak egy dobermant. Többször törte a csontját séta közben, de majd egyszer a mentő fogja elvinni. A legjobb kutya-pszichológusok és kiképzők... Silány troll kérdés, a szellemesség vagy az eredetiség legkisebb jele nélkül.
Kuvasz, dobermann, gyenge fizikumú 70 éveseknek, egyik fajta nagyobb kihívás, mint a másik. :-D
Ha nem kamu a kérdés, akkor nem vagytok normálisak.
Szerintem ha kamu kérdés, akkor se normális a kérdező. Ki talál ki ilyeneket? És kinek ez a legjobb szórakozás?
Pszichiátert ajánlanék a kérdezőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!