Egészséges kutyát altatnak el állatorvosok?
Nem bírunk a kutyáknkkal. A legjobb kutya pszichológusok és nevelők kiképzők kudarcot vallottam. Hihetetlen makacs erős kutya. Szüleimmel él a kutya, szüleim idősek 70 körüliek mind és nem bírják sétáltatni mindig elhuzza őket, anyukám többször törte miatta csontját egy rettegés számára a sétáltatás. Örökbe nem lehet adni egy ilyen kutya senkinek nem kell, menhelyre nem akarjuk vinni mert ott neki rosszabb lenne mint a halál.
Jó pénzért vannak állatorvosok akik altatnak ilyen kutyákat?
"Ja, és szégyelld el magad, gyökér!"
Azért neked is lenne mint elgondolkodnod...
Hát igen, ezért kellene utána nézni, mivel jár egy állat tartása és kiknek ajánlanak bizonyos fajtákat.
Azért, mert ti nem tudtok bánni a kutyával, attól nem a kutya a hibás.
FB csoportokban próbálj gazdit találni neki, vagy menhely.
Hihetetlen, hogy lenne szíved valahol kiengedni. Amúgy csak megsúgom, hogy egy kutya, de még egy macska is simán képes hazatalálni onnan, ahonnan ki lett dobva.
Amúgy simán altatnak kutyát. Öregapámnak volt egy zártkertben, ott volt egy kutyája, mindig láncon. Az öregnek a kért volt az élete, minden nap ment. Viszont hirtelen meghalt, így ránk maradt a kert kutyástól. Nekünk teher volt, mert messzebb van. Hívtunk dokit, megmondtuk mi a szitu, a kutya amúgy is hamis volt, apukámat is megkapta mikor kaját adott neki,ráadásul idősebb is. Szóval a doki szó nélkül elaltatta.
Ha nem annyira gáz én a menhellyel próbálkoznék első körben, illetve hirdetném facebookon, de azt is leírnám, hogy nem volt nevelve.
22: miért, én akarok kinyírni egy egészséges, kiszolgáltatott állatot, csak mert annyi eszem nincs, hogy egy cca 50 kilós állatot nem adok oda 70 éveseknek?
Én gondolkodom sokat, hidd el. Méghozzá azon, hogy miért ilyen ökör a magyar emberek zöme!
Csak gratulálni tudok azoknak akik azt mondják hogy "vidd el messzire és engedd el". Gyerek korukba őket is legalább dél-afrikáig kellet volna vinni.
Kérdező! A ti hibátokból haljon meg egy kutya? Ki a f@szomnak van még ily k@rva jó ötlete? Remélem a magad fajták egyszer végre kihalnak.
Egy kuvasz a fajtamentésnél lenne a legjobb helyen, amúgy is bajban van a fajta. Egy agresszív, neveletlen kuvasz veszélyes lehet, de jó kezekben szuper kutya. Ne haragudj, hogy én panelba nem veszem magamhoz, de láttam már olyan kuvaszt, aki a nyugalom szobra volt, és volt problémám neveletlennel. Hirdesd meg a fent linkelt oldalon, hátha valakinek pont ilyen kutya kell és bánni is tud vele, vagy a fajtamentést keressétek meg.
A szüleid meg inkább ne kutyázzanak, ha már nem jó az egészségük. Lehet valaki 70 évesen is fitt, ha ők nem azok, akkor nem felelős döntés állatot tartaniuk, mert lehet, hogy az állat túléli őket. Nekem már csak anyai nagyanyám él a nagyszülők közül, 80+, falun, de ő már csirkét sem tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!