Szerintetek az a kutyának nem baj ha éjszaka meg van kötve? ( többi lent)
Van egy tacskó kutyusom
Nagyon okos, mindent tud, nem szökik el, nagyon szeretem
De az az egy gond van vele hogy az udvarba sok a Virág
És a kutya sokat kapar
De csak éjszaka
Ezert mondták a szüleim hogy éjszakára kössük meg, szerintetek ha este meg kötöm a kutyát, ugyanaz mintha kenelbe zárnám?
Vagy nem esik neki olyan rosszul hogy nem hallgat rám?
Régen mindig elszökött, nem hallgatott rám, és ettől félek hogy ha éjszakánként megkötöm, akkor újra nem hallgat rám
Légyszíves írjátok le a véleményeteket
Nagyon szeretem, nem akarom megkötni
De a szüleimnek meg a virág nagyon fontos, de meg értem, szerintetek mit tegyek?
Most már bízik bennem a kutya, nagyon össze nőttünk
És félek hogy rossz hatással lesz rá, illetve lelkiismeret fordalásom van ha még kötöm
Sokszor le csesztem hogy ne kaparjon de mindig
Van hogy két hónapig nem kapar, utánna egy éjszaka 3helyen
Es mindig a virágokat
Pedig el van kerítve, meg tudná különböztetni
Mit tegyek?
Köszönöm a válaszokat illetve a véleményeket
Kérem ne hordjanak le, nekem ez amit kérdeztem tényleg fontos
Köszönöm a válaszokat
Rosszul fogalmaztam egyébként, mert egy tacskó, foxi vizsla keverék
Tehát hosszabb szőrű egyébkén, nem fázik
Házba, nem hozhatom be
De úgy olvastam hogy ha éjszaka megkötöm az nem baj, mert olyan mintha éjszaka kennel e zárnánk be, magyarul hogy tudjon pihenni a kutya
Ez igaz?
Én inkább kenelbe zárnám a helyedben. Főleg ha még sosem volt megkötve.
Valószínűleg éjszaka észre veszi a rágcsálókat és vagy a rovarokat és azokat próbálná megfogni. Ami megint egy jó megoldás lehetne a virágok védelmére az egy gyenge villany pásztor, hamar meg tanulná hogy nem igazán buli oda menni. 1-2x megcsípné az orrát és becsalni sem tudnád utána. Megoldás lehetne még az elektromos nyakörv (a rezgő vagy sípoló!) ami akkor aktiválódik mikor a tiltott területhez ér. De meg 1-2 a kutya számára büdös növény ültetése is segíthet.
Lehet sokak számára az ötleteim nem tetszetősek de meg mindig jobb mint láncra verni
Igazából kennel nincsen, kéne csinálni, de most az a helyzet hogy minden szinten nagyon okos kutya, csak a virágot kaparja, szerintem is valami férgeket érez, de akkor is
Házba biztos hogy nem jöhet be
Maximum, a Kennel, rá kell venni apukám hogy csináljon
Egyébként volt régen láncon, mikor mindig elszökött, de mióta foglalkozom vele azóta nem szökik el, nincs ilyen gond, csak a Virág...
Az a baj, utálom ha még van kötve, aludni sem tudok olyankor...
A láncon sosem tekeri be magát, csak mellette utalom ha éjszaka láncon van, sajnálom
Lehet hogy alszik, de biztos hogy nem jó beki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!