Mi a legaranyosabb dolog amit a kutyád szokott csinálni?
Hát mindig el vagyok tőle olvadva. :)
Az egyik kedvencem, hogy mikor felkelek, ugyanúgy örül, mint mikor hosszú idő után jövök haza. Csóvál és bújik hozzám, hogy simogassam. :)
A másik egy új szokása, az erkélyre kimegy, feláll a korlátoz és nézelődök, várja haza a férjemet. Meg mikor a férjem cigizik az erkélyen, ugyanúgy feláll mellé, és együtt szemlélődnek :D
Hát nehéz kiemelni valamit mert minden imádnivaló amit csinál.
Pl szeretem, hogy olyan mint egy cica (a cicákat amúgy NEM szeretem) Odajön a lábamhoz és amikor a farka tövénél simogatom akkor homorít a hátával
Meg amikor reggel sikerül felkeltenie de csak ülök az ágyon feljön és össze-vissza ficánkol ahogy simogatom. Túrja az orrával a kezem meg a takarót de a feneke azért az égben van 😀
Meg a feje amikor magyarázok neki valamit és látom hogy nagyon erőlködik, hogy megértse
3 kutyám van
A legidősebb kocogtatja a fogait és úgy tud nézni, főleg, ha kézben van, mint egy jól lakott óvodás.
A középső mindig a seggünkben akar lenni, felkéredzkedik az ölünkbe, pedig nem kicsi annyira (majdnem 20 kiló). Ezenkívül ha vadas területre megyünk, tudja, hogy nem szabad elfutnia a vad után, de érzi a szagokat, megáll, néz és közben ezerrel csóvál :D
A legnagyobb (aki a legfiatalabb) nem az a cukiskodó kutya, de talán a legaranyosabb, amikor kocsizásnál az állát a vezető ülésén támasztja. (Ő hátul ül, bekötve)
A kutyám imádja a pocaksimit, mindig odaül mellém és kéri. Ha esetleg abbahagyom akkor kedvesen ráteszi a mancsát a kezemre és visszahúzza a pocakjához.
Imádja a kislányunkat, ha meghallja hogy felkelt a délutáni alvásból akkor tettrekészen áll és néz rám, hogy na mi lesz majd odafut az ajtajához. Éjjel egyébként az ajtajához bújva alszik pedig van ágyikója.
Sokszor ilyen makogó hangot ad ki amikor ölelgetjük.
Oltásnál csak akkor van nyugton ha a kisgazdája is jön velünk és szorosan megöleli a nyakát amikor kapja a szurit, egyébként sír és kapálózik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!