Mit kell beszerezni egy kölyökkutyának?
Nem élek kutyaszarban és pisában hetekig, mivel itthon vagyok, home office-ban dolgozom, 0-24 velem van a kutya, nem kellett tanítani, a pelenkára végzi a dolgát, azonnal felszedem és cserélem.
Nem az első kutyám, köszi.
Aztán meg jöhetnek a kérdések, hogy "jaj parvos lett az oltás a latt levő kutyám, mit tegyek, megmarad? "
válasz:
"Sétáltattad? te állatkínzó. :D"
Itt egyesek már azért elhordanak mindennek, mert egy háztartásban van egy idős kutyával, aki a talpán biztos behozza a parvo-t.
Ezek után vigyem le naponta 10x sétálni az oltások alatt levő kiskutyát Budapest belvárosában, ahol minden zöld négyzetméterre jut 15 kutya, aki egyensúlyozva le tudja hugyozni azt az egy szál füvet.
Én kb 10-11 hetesen hoztam el a kutyámat és aznap kapta meg az első oltását. Kóbor kutya volt az anyja, lefialt, meghalt, befogadta a család a kölyköket ahol szült, és ők osztogatták el őket. Udvaron voltak kennelben a kölykök.
Én is panelban élek és már rögtön az első nap levittem pisilni, pedig mint írtam aznap kapta meg az első oltását. Semmi baja nem lett a kutyának, kb 2-3 hét múlva mikor már a második oltását megkapta, már vittem magammal dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!