Mit csináljak? Anyum nagyon felelőtlen a kutyámmal!
Figyelt kérdés
Most ő vitte le sétálni, és hallom, hogy kiabál neki. Kinézek az erkélyről, látom, hogy el van engedve (rottweiler, fel is jelenthetnek!), és valamit eszik a kuka mellett. Mondom neki, hogy ne engedje, fogja pórázra, erre megfogja, és ott áll vele a kuka mellett, a kutya meg nagyba kajálja a moslékot! Szólok, hogy ne engedje, de neki nem is beszélnek, csak áll, és nézi, ahogy eszik... De még ha nem lenne itthon egy jó 20kg kutyakaja...! Mit csináljak? Ezt már tényleg nem engedhetem, bele is halhat a kutya, ki tudja, miket dobnak az ilyen moslékokba... Csirkecsont, meg belsőség, meg még ki tudja mi... :S2010. júl. 30. 16:47
11/18 anonim válasza:
Első vagyok. Énis kisajátítom a kutyámat, szóval nekem nem baj. :DD
12/18 anonim válasza:
Kedves második! Az én kutyám szalmonellás lett, mert megevett valamit a földről. Nagyon beteg volt szegény, pedig már felnőtt kutya. Ez alapján próbáld elképzelni, mi történhet egy kölyökkel, ha kukázik. A csirkecsontról pedig kérdezd meg bármelyik állatorvost, hogy szabad-e. Azt fogja mondani, hogy nem.
13/18 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, nem a csonttal an bajom, hanem a csirkecsonttal, ami igen, szilánkosan törik, ráadásul a kutyám nagy habzsol, és a lábszárcsontokat is egybe, max kettőbe eszi meg! szóval nekem nem hiányzik, h keresztbe akadjon a torkán... és a roti nem harcikutya, hanem őrző-védő, és a szülei is panelban nevelkedtek fel!
2010. júl. 31. 00:33
14/18 BlacktigerXXX válasza:
Harci kutya... :D:D Te meg tudatlan vagy. :) Enyém szereti a csirkecsontot. :) Nekem is rotim van. Csak darálva kapja. :D A roti egygazdás kutya. Vidd te sétálni. Az enyémet is én viszem. Néha az asszony, meg az unokatesója is elviszi, csak nekik mindig leül, és netovább. Megindul haza. Velem a világból is kisétálna. Te vidd, és ennyi. Egy Rotit nevelni kell, nem szőrpamacs szobacirkáló. Én mikor anno első Rotimat panelba vittem, napi 3x minimum 1 órát vittem sétálni, meg 2x pisi kaki.
15/18 A kérdező kommentje:
értem, ettől függetlenül a roti őrző-védő, mert telepek, házak őrzésére tenyésztették ki. a pitbull, a bullterrier, a dobermann, az amstaff a harcikutya, őket harcra tenyésztették ki, csak ez magyarországon már illegális. tény, hogy a rotit is használják/használták kutyaviadalokra, de eredetileg őrzés-védésre tenyésztették ki. és mikor kiválasztottam a fajtát, rengeteg oldalt olvastam el róla, és mindenhol azt írják, h őrző-védő...
2010. júl. 31. 12:27
16/18 Allison válasza:
Kérdező, a dobermann sem harci kutya. :) Arra tenyésztette ki egy úriember hogy a rossz, őt utáló emberektől megvédjék, vagy amikor sok pénz van nála! :)
17/18 anonim válasza:
Kár vitatkozni a csirkecsonton,mindenki más nézetet vall ez ügyben.Viszont a kutya ne egyen fel semmit az utcáról!Ez alap szabály,amit meg kell tanulnia.
Komolyan ülj le beszélgetni anyukáddal erről a témáról.Kutyát nevelni csak egyetértésben lehet és következetesen be kell tartani mindenkinek a szabályokat,mert így sosem lesz engedelmes,kiegyensúlyozott kutyád.
Keményen állj ki az elveidért és ne hagyd,hogy a család többi tagja elcsessze a kutyád nevelését!
18/18 A kérdező kommentje:
rendben, anyum 8-án hazajön, akkor majd leülök vele beszélni. :) köszi :)
2010. aug. 6. 02:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!