Ha a kutyámról kiderülne, hogy olyan daganata van amit kell kezelni kemoterápiával akkor hamar meggyógyulhat ha szinte azonnal észre veszik?
Szerintem simán elég negyedévente vinni "átnézésre" meg egyéb vizsgálatokra. Alapvetően én is évente kb 3-4 alkalommal megyek, hogy nézze meg jól van-e + teljes vérkép.
Egyébként igen, egy hamar észrevett daganat mindig bíztatóbb mint mikor már akkor viszi a gazdi amikor már zavaróan nagy pukli nőtt a kutyára.
Nekem egyszer a másfél éves hörcsögömet műtötték daganattal és még 4 hónapot élt utána úgy, hogy teljesen egészségesen. Úgy hogy alapvetően egy szaporítótól mentett hörcsög volt és meglehetősen érzékeny állatok (Szerencsére hirtelen ment el, nem szenvedett sokáig)
Tudom, nem valami lehengerlő példa, de ezzel is azt szeretném mondani hogy nem kell feleslegesen félni. Ha baj lesz, meg lesz oldva. De nem kell előre a bajtól félni :)
Teljes vérkép egy alalommal, ilyen állapot felmérősből van 3-4.
És nyilván logikát is rakok bele, tehát be amikor megyünk oltás miatt akkor egy, amikor vérkép miatt akkor még egy és ezen kívül 1-2. Az aktuális élethelyzettől függően :)
Szerintem kicsit gyakori...
Ha majd gyerekeid lesznek (vagy ha már vannak), őket is 2 havonta megcsapoltatod, ultrahangoztatod? Meg persze a családod többi tagját?
Másból se fog állni a napod mint abból, hogy rohangálsz az orvoshoz valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!