Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen neveket NEM szerencsés...

Milyen neveket NEM szerencsés kutyának adni?

Figyelt kérdés

Azon gondolkoztam, milyen neveket nem a legszerencsésebb a kutyának adni, így szűkíthetem a kört.

Arra gondoltam, hogy emberi neveket nem jó adni egy kutyának. Pl: Zolinak hívják a kutyát, valaki megy az utcán, akit Zolinak hívnak, és ordibálnak, hogy Zoli! Az illető megfordul, és látja, hogy csak a kutyának üvöltöznek.

Vallással kapcsolatos neveket, nem szeretnék adni, pl: Sátán, Ördög, Gyilkos. Szólok a kutyámnak, mert hívom, és egy templom előtt megyek, és ezt hallják: Sátááán! Gyere ide!

Tárgyakról se adnék nevet kutyának szívesen.

Van valakinek még ötlete/vicces tapasztalata, hogy milyen neveket nem érdemes adni kutyáknak?

2010. júl. 30. 14:23
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%

Van pár jó név nézelődj:

[link]

2010. szept. 15. 15:49
 32/46 anonim ***** válasza:
100%

Az én kutyám neve Zserbó mikor szólok neki akkor rám is a szomszédok ? fejjel néznek rám...xD

"Mit ordibál ez a barom egy süteménynek?

2010. szept. 15. 15:54
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Én ismerek egy embert akit Tibinek hívnak a kutyáját meg Csokinak :) Mindig úgy köszönök nekik: Sziasztok Tibicsoki :)
2010. szept. 15. 16:00
 34/46 anonim ***** válasza:
100%
Legjobb barátnőm kutyái Rudi és Túró. Ő a falun szokottt végigsétálni úgy, hogy Túrórudiiiii!!!!!
2010. szept. 15. 16:59
 35/46 anonim ***** válasza:
Semmiképpen sem ajánlom a hosszú neveket, 1-2 szótagos legyen csak. Elnevezheted a tulajdonságai szerint is pl. ha lusta akkor Szundi, vagy ha szeret csavarogni Csavargó ...
2010. dec. 31. 13:28
 36/46 anonim ***** válasza:

az én kutyámat Sütinek hívták, elég hülyén néztek rám mikor ordibálok a kapuban, hogy: Sütiiii, gyere ide!!!

Hülyének néztek :)

2010. dec. 31. 14:42
 37/46 Akiteki ***** válasza:
100%

Két testvér kutyust Axl-nek és Rose-nak neveztem el.

Mentünk a kiállításra, rájuk szóltam: Axl, Rose! Sokat azt hitték, koncert lesz. :)))

Mostanában zenész kanjaim vannak. A fél éves kutyusom Freddie, most meg az ölben ül a 10 hetes Floyd. Van ám éneklés a kertben! :))

Ami nem jól sikerült név: Haribo. A szomszéd gyerekek mindíg szólnak neki a kerítésen: Halihó! Ezek még sosem ettek gumicukrot?

2010. dec. 31. 16:00
 38/46 anonim ***** válasza:
67%

Szomszédunk kutyája Bogi,ezért nem lett a lányunk az.A régi szomszédunk kutyája Lüttyő:) De ő olyan bolod dög(biegle)

na bigli:D

Mi kutyánk Brumi volt,amikor hozzánk került kis barna mint egy maci volt,aztán megnött s fekete lett.

Keresztanyum kutyusa BEtti volt,anyakönyvezett neve ez volt..

2012. febr. 2. 14:57
 39/46 Akiteki ***** válasza:
100%

Nem szerencsés azonos nevet adni a kutyának meg a gazdinak.

Egy ismerősöm Béla volt és a család Bucinak becézte. A boxerjük is Buci lett.

Egyik nap mentek haza a munkából és látták, hogy az öreg Buci kutya holtan fekszik a kutyaólba. A férfi kinn siratta a kertben, a felesége meg bement sírva a házba. Anyósa kérdi:

- Mi történt?

- Meghalt a Buci.

Képzelhetitek, hogy a mama szívrohamot kapott!!

2012. febr. 2. 15:06
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

A mi cicánkat Traktornak hivják.:D Mi is érdekes lehetünk, mikor kiállunk kiabálni, hogy Traktooor!:D Egyébként, azért kapta ezt a nevet, mert nagyon hangosan tud dorombolni és kb. úgy zúg olyankor mint egy Traktor.

Ebben a poén, hogy én mezőgazdasági suliba járok, nah mikor kiderült, hogy a macskám is Traktor, mondták, hogy jó nagy paraszt vagyok.xD

2012. febr. 6. 17:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!