Milyen neveket NEM szerencsés kutyának adni?
Azon gondolkoztam, milyen neveket nem a legszerencsésebb a kutyának adni, így szűkíthetem a kört.
Arra gondoltam, hogy emberi neveket nem jó adni egy kutyának. Pl: Zolinak hívják a kutyát, valaki megy az utcán, akit Zolinak hívnak, és ordibálnak, hogy Zoli! Az illető megfordul, és látja, hogy csak a kutyának üvöltöznek.
Vallással kapcsolatos neveket, nem szeretnék adni, pl: Sátán, Ördög, Gyilkos. Szólok a kutyámnak, mert hívom, és egy templom előtt megyek, és ezt hallják: Sátááán! Gyere ide!
Tárgyakról se adnék nevet kutyának szívesen.
Van valakinek még ötlete/vicces tapasztalata, hogy milyen neveket nem érdemes adni kutyáknak?
A Kemleszen még most is röhögök. Óriási! :))
Nálunk a macskát hívják Zolinak. Az állatorvosunkról neveztük el hálánk jeléül. Mikor vittem hozzá kiherélni, beverte a fejét az asztalba úgy nevetett. Néhányan sokáig azt hitték, hogy a fiamról beszélek. Furán néztek rám, mikor meséltem, hogy a kutyák játszottak Zolival és megcibálták a fülét meg a farkát. :)
Szerintem a névadás tükrözi, hogy milyen kutyát szeretnél és ehhez választod a nevet. Ezért számomra nem szerencsés a rossz jelentésű név.
Második kutyám Tequila volt. Ha egy kocsma előtt sétáltunk és hívtam, rögtön akadt néhány alkoholista, aki sziporkázni kezdett. Következő kutyám ezért Fanta lett, hogy legyen egy alkoholmentes is a családban. :))
az én kutyám neve a menhelyen Bena volt és már megszokta de nekem nem tetszett ezért megváltoztattam Déna lett a neve.
Hát sokan félre hallják azt hiszik, hogy BénaXD Ezt a nevet ne add a kutyának!
Ez a Kemlesz-es sztori jó voltXD
Az én kutyámat Whiskynek hívják, sokan Hisztinek értik, és többen megkérdezték már azt, hogy ha lány lenne, mi lenne a neve, Cherry? Ezen kívül többször néztek már rám furán ismerőseim, mikor közöltem, hogy viszem Whiskyt is, vagy megyek haza Whiskyzni. :D
Egy szomszéd kutyát Porszívónak hívnak, mert mindent megeszik a földről.
:DD Mekkora sztorik: Fanta, Pina, Porszívó, Kemlesz XDDD
óriásik X))
Az ismerősöm Egy Dódinak becézett embertől kapta a a tacsiját ezért elnevezte Dodónak. Kicsit fura amikor beszélget Dódival ,és mondja hogy elviszem Dodot sétálni :D .
Vagy a szomszédunk cigányszavat adtak neki. Pontosan nem is tudom de zoknit jelentett a szó. Amikor a kislány kiabált a kutyának ,az anyukája futott a zoknival a kezében a lányához :D
Ez nagyon XD kérdés xD
Amúgy van csomó jó kutyanév a kutyanév naptárban az eném pl Mamusz :) De a 3 nagy kutyám meg Aliz, Dia, Maja :) Sztem ezek jók, mondjuk ez volt a törzskönyvi nevük :)
Ismerek egy pasit, aki Karesz és a kutyája is Karesz :) Nagyon viccesek így együtt.
Ismerek egy helló nevű kutyát is, azt hiszem az sem épp szerencsés választás.
Az enyém embernevet kapott, de annak storyja van, hogy miért, amúgy szerintem se szerencsés. Érdemes valami rá jellemzőt adni, pl. az egyik kutyám azért lett pitypang, mert az első találkozásunknál beszippantott egy pitypangot, és tüsszögni kezdett. Amúgy a virág és egyéb növény, termés nevek is jópofák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!