Ha valaki kennel névvel rendelkezik akkor az már tenyésztő vagy csak a kennel név tulajdonosa?
Már miért ne tenne eleget ennek?
Most egy konkrét tenyésztőről beszélsz?
Nem értem minek kattogsz ezen...
Semmilyen papírt, törzskönyvet sem?
Biztos tenyésztő és nem csak szaporító?
Amúgy átírni a nevedre nem kötelező és nem is fontos, hogy átlegyen.
Egyébként te is átirattathatod csak többet kell érte fizetned mint a tenyésztőnek.
Én úgy tudom akkor is mehetsz kiállításra ha a tenyésztő nevén van a kutya. És ha akarsz kiállításra vagy vizsgára, versenyre menni, nem kell meoesz tagságit kiváltanod, a tenyésztőd kártyájával nevezhetsz, féláron.
Az adásvételit miért nem fogadták el?
"A tenyésztő néven van a tk így csak meghatalmazásal tudnám vinni de azt nem ad."
A tenyésztő nem ad meghatalmazást a kérésed ellenére?
És előre megmondtad neki, hogy mik a terveid a kutyával, tehát hogy kiállításra vinnéd?
"Azt mondták hogy nem tartozik rájuk a szerződesi feltételek és a vételár sem így az alapján nem írják át."
Ez itt meg elég zavaros...
Nem a vételár meg a feltételek a fontosak a szerződésben, nem is ezeket kell nézniük, hanem a vevő és az eladó adatait, az bizonyítja, hogy te vetted tőle.
Meoesz-nél szerintem betudod jelenteni ezt a kennelt. Valószínűleg egy törzskönyves szaporítóról van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!