Cobain kérdése:
Rághatatlan kutyaházról vélemények?
Figyelt kérdés
Kutyaházat vennénk és találtam olyat, ami szendvicspanelekből van, nagyon jól szigetelt és rághatatlan. Van valakinek ilyen típusú kutyaháza? Mik a tapasztalatok vele?2020. máj. 27. 13:18
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nekem olyan van! Attól is függ hogy milyen fajta kutya mert nekem kistestű kutyám volt és egyszer megpróbálta szétrágni de nem sikerült neki aztán nem is probálkozott viszont ha nagy testű kutyának vennéd szerintem inkább sima kutyaház legyen!
És amugy nagyon szereti kutyám régebben mindig odajött az ajtóhoz mert fázott szeles időben de miota megvan nem jött oda egyszer se!
Szoval én csak ajánlani tudom!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!