Mèh gyulladast hogy kezeljem itthon, hogy segitsek a kutyamnak?
Azonnal keress másik orvost!!
Miért nem teszed? Ha el akarsz menni gyógyszert vadászni neki, akkor nyilván te sem értesz egyet a kezelésével, bízd másik orvosra!!
Te nem tudsz vásárolgatni semmit, mert vényköteles, és sokmindentől függ, hogy miből mennyit kell adni neki.
Tuti nem vitted orvoshoz, ilyet egy doki sem csinál.
Vidd a lehet utra, vidd a klinikara, vidd a primavetbe. Azonnal kezelni (valszeg műteni) fogják. Az élete forog kockán!
Gyulladáscsökkentő vényköteles és az adagolása sem mindegy, nem fogsz tudni csak úgy venni. Meg ertelme sincs. Nem tudod, pontosan milyen súlyos a helyzet, milyen legyen az összetétele stb.
Amire az egyik előző válaszíró utalt, és te nem értetted, az: "ezt hogy képzelted?" Azt szerintem arra értette, hogy miért hagytad 10 éves korára ivarosan a szukád. Még ha tenyésztésben volt is (amit a szavaidból és hozzá-nem-ertésedből erősen kétlek), 10 évesen már mindenképp öreg a szaporodáshoz, a tenyésztésből még a legnevesebb tenyésztők is kivonják a kutyát és ivartalnítják. Ha meg sose volt tenyésztésben, akkor joggal merül fel a kérdés, hogy miért volt egyáltalán valaha ivaros. Ha meg szaporító vagy, akkor meg úgyis mindegy neked a kutya sorsa, amiért szerintem a zöme felelős állattartó itt az oldalon, hát hogy is mondja, nem zárna egyhamar a szívébe.
Nekem az is szemet szúrt hogy egy másfél kilós kutyának 17 ezer az ivartalanítás. Az én 18 kilosomnak 23 volt. Kicsit soknak tartom azt a 17et.
Amúgy szerintem a kérdezőnek az a baja hogy nincs pénze allatorvosra, nem az hogy az orvos ezt mondta mert nem hiszem hogy ezt mondta. De ilyen esetben lehet kérni allatvedok segítségét.
Állatorvosi végzettség nélkül is el lehet dönteni, hogy ha egy állatorvos méhgyulladásra ilyeneket mond, amit te állítasz, hogy mondott, az kókler.
Idézek tőled:
"Azt mondta, menjunk vissza ha rosszabbodik.
Azt mondta a doki, hogy nagyon kockazatos a mutet.
Lehet magatol helyrejon, ha rosszabbodik, vigyuk vissza."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!