Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyámban találtam bolhát,...

Kutyámban találtam bolhát, kivettem, kezemen volt, de aztán hirtelen elugrott és sehol sem találtam. Hajamra ugorhatott vagy? Eléggé parázok :S

Figyelt kérdés
2010. júl. 30. 10:50
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nyugodj meg a bolha ha rád is ugrott nem sokáig marad benned, mert nem szereti az ember hőmérsékletét. Ajánlatos megfürdetni a kutyust bolhairtós samponnal, majd lekezelni vagy cseppekkel vagy nyakörvvel és nem lesz ilyen probléma. Persze a fekvő/pihenő/alvóhelyét is le kell kezelni, ki kell mosni, különben visszafertőződhet!
2010. júl. 30. 14:20
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok: Egyszer én is találtam egy bolhát a kutyámban, annak ellenére hogy kezeljük (exspot volt rajta egy hete, kiderült bolha ellen nem jó. Más kérdés hogy erre kullancs ellen se, de hát örökbe fogadott kutyus volt, és azt tettek rá előttünk). Nálunk bent alszik velünk. Nem lettünk bolhásak ;)
2010. júl. 30. 14:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!