Ismered az Eurázsiait?
Figyelt kérdés
A Lorenz-kutya. A tenyésztése szigorú feltételek szerint zajlik, a külső mellékes, a jellem és az egészség a szelektáló tényező, az országban kb. 6 darab van és 2 tenyésztő, több éves várólista van a fajtára. Van valakinek innen, írna róla, hány évet kellett várnia rá, milyen feltételekkel adták neki, mit néztek meg előtte hogy hozzá kerülhetett a kutya, vagy itthonra nem is adnak el kölyköt? És mennyit kérnek el egy kiskutyáért?(ntudom, 100 ezer fölött tk-el, e nem erre vagyok kiváncsi, hanem h egy eurázsiai kölyök mennyi, hiszen ez a fajta minden szempontból más mint a többi fajtakutya).2010. júl. 30. 10:50
1/5 anonim válasza:
Nekem ilyen nincs, de miért nem mész el egy kiállításra és kérdezd meg a tenyésztőket?
Ezt még én tavaly csináltam fehérváron :
* Automatikusan eltávolított tartalom.
2/5 Allison válasza:
Ismerem de sajnos többet nem tudom róla. És szerintem mások se nagyon. Inkább hívd föl a tenyésztőket vagy egy kutyás szervezetet. Itt komolyabb kérdésre nem fogsz túl szakszerű választ kapni.
3/5 A kérdező kommentje:
Első: azt a kiálítást én is végig fotóztam, több száz képet csináltam az eurázsiaik ringjénél, róa is többek között.
De nem akarom tőlük megkérdezni az árat mert azt nem szeretik és elkönyvelnek, így inkább nem merem, nehogy a 2 magyar tenyésztő elkönyveljen h engem csak az ár érdekel, pedig már a többit megtudtam, már csak azt nem tudom meg amiket fönt kérdeztem róla.Sajnos a honlapjukon nem írnak a feltételekről.
2010. júl. 30. 12:41
4/5 anonim válasza:
Most jelent meg az A kutya c. újság, ami pont az eurázsiai fajtát mutatja be, olvasd át.
5/5 A kérdező kommentje:
Tudom, onnan jutott eszembe hogy olvastam.
2010. júl. 30. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!