Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Aláírnátok egy olyan petíciót,...

Aláírnátok egy olyan petíciót, hogy tiltsák be a harci kutyák tenyésztését?

Figyelt kérdés
2020. máj. 24. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
89%
Nem, mert olyan, h9gy "harci kutya", nem létezik. Csak f*aszkalap ember létezik, aki harcra kényszeríti szerencsétlen kutyákat. Ezeket az embereket viszont szívesen betiltanám.
2020. máj. 24. 20:18
 12/80 anonim ***** válasza:
81%
Ez a harmadik kérdésed ami "harcikutyázva" kiírsz. Nem unod a saját hülyeségedet?
2020. máj. 24. 20:19
 13/80 anonim ***** válasza:
84%

A kutyám "harci kutya". Öt éves, soha nem szocializálták, ellenben sokat bántották. A másik kutyánkkal két hét alatt megbékélt, futtatón belül már angyal, azon kívül még dolgozunk az ügyön. Itthon pedig, mint egy bújós kiscica, aki imádja amikor simogatjuk, és amikor meglátja a pórázt, hogy séta, röfögéshez hasonló hangokat ad ki, ugrál, csóválja a farkát. Amikor apámat meglátja hazaérkezni, mint egy kecske, teljesen elugrik a földről mindegyik lábával, úgy örül.

És biza ő a félelmetes harci kutya, akit ha megismer az ember, a káposztáját nem bízná rá, mert bármelyik farkas simán el tudná venni. Hülye példa, de igaz, ő ilyen. Így szeretjük, pedig még csak három-négy hónapja van nálunk. :D

Kérdésedre röviden: Nem. A hülye emberekkel kell kezdeni valamit.

2020. máj. 24. 20:26
 14/80 anonim ***** válasza:
91%
Harci kutya nem létezik, csak megvadított, kínzott kutya. Az embert hibáztasd, ne az állatot. A viadalokat kell betiltani, és én is egyetértek az előttem szólókkal, legyen vizsgához kötve az állattartás. Bár kezdetnek beérném annyival is, ha ténylegesen megbüntetnék végre az állatkínzókat, mert a jelenlegi állatvédelmi törvényünk vécépapírnak sem jó.
2020. máj. 24. 21:02
 15/80 anonim ***** válasza:
82%
Én azt vezetném be, hogy mindenkinek vizsgázni kelljen a kutya tartáshoz! Mindegy, hogy csak egy csivava!
2020. máj. 24. 22:12
 16/80 anonim ***** válasza:
82%
A kutyatartási vizsgához annyit, hogy éves "emlékeztető" is legyen. Ne csak 1x kelljen vizsgázni.
2020. máj. 25. 07:57
 17/80 Deák Dominik 2020 ***** válasza:
0%
Igen, sőt, minden nagytestű kutyát. Kisállatnak jók a pici kutyák is, a nagytestűek potenciális veszélyforrások. Kivétel persze az, ha munkaeszköz, pl. vakvezető, nyájterelő, vadász... stb.
2020. máj. 25. 08:09
 18/80 anonim ***** válasza:
90%

Persze #18-as, egy labrador potenciális veszélyforrás, mi? Meg egy leonbergi 😂😂😂😂😂

Hallod, egy berni pásztor 10000x békésebb jószág, mint egy kicseszett yorki 😂😂😂😂

2020. máj. 25. 08:15
 19/80 anonim ***** válasza:
89%
Definiáld már nekem légy oly' kedves a "harcikutya" fogalmát, mert a minap megtámadott egy ír szetter. Akkor az is harci kutya?
2020. máj. 25. 09:06
 20/80 anonim ***** válasza:
88%
Én azért a 17 igennel szavazó indoklására is baromi kíváncsi lennék.
2020. máj. 25. 10:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!