Hogyan zajlik le egy kutya röntgen?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi hogy lehet e még otthon bódítani és úgy elvégezni a röntgent, és haza lehet e vinni meg bódult állapotban?
Tehát hogy az egészből ne lásson semmit.
2020. máj. 23. 10:37
11/14 anonim válasza:
Igen, általában szoktak adni nyugtatót nekik. Ezt még akkor is, ha amúgy nem szorong a kutyus. Műtétek előtti előkészületeknél, amig bekötik az infúziót, vagy vért vesznek, ilyesmi. Itt is ugyanúgy alkalmazhatják. Odaszólhatsz előre, hogy a kutyusod nagyon nincsen ehhez hozzászokva, úgy készüljenek.
12/14 A kérdező kommentje:
Értem, nagyon szépen köszönöm a tanácsokat!!
2020. máj. 24. 21:34
13/14 anonim válasza:
Szívesen, és jobbulást a kutyusodnak!
14/14 anonim válasza:
Sose kértek labort meg ilyeneket, szívet meg tüdőt hallgattak aztán viszlát. Vittem, kanül, altatás, beraktuk a gépbe, ki se mentem onnan, megcsinálta, kiértékelte, addig ébredezett a kutya aztán go haza. Sokszor még altatásban voltak úgy hoztam el. Eszembe sincs egy másodpercig se magára hagyni egy kutyámat se, de ezt ott megmondtam a dokinak előre, ha ilyen tervei vannak akkor viszem tovább máshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!