Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Siófokon lehet vakahol kutyáva...

Siófokon lehet vakahol kutyával strandolni?

Figyelt kérdés

Kutyusunkkal együtt megyünk nyaralni, rengeteg kutyás szállás van, de kutyás strandot nem láttam.

Van ilyenre lehetőség Sión?

2020. máj. 21. 21:01
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Én itt lakom Siófok mellett,hát konkrét strandot nem tudok mondani,de olyan helyen,ami nem olyan tömeges,pld csak egy lejáró,ott le tudod vinni a kutyut is...Így most eszembe jutott,hogy nem tudom hol lesz a szállásotok,de Széplakon(az közvetlen Siófok mellett van) a Csücsök-bícsre lehet kutyukat vinni (hogy úszniuk is lehet-e,azt már nem tudom ...)

🐕🐕🐕💞

2020. máj. 21. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
Bocsi, 1.vagyok csak nem Csücsök-bícs,hanem Csücsök beach 😅😅😅
2020. máj. 21. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi😊, a belvárosban leszünk az aranypart környékén
2020. máj. 22. 06:48
 4/6 anonim válasza:

Szia! Enis itt lakok siofoknál.

Meg tavaly nyáron egyszer fürödtünk a Golden Beach büfénél, es egy lány vitt be egy kiskutyát a vízbe, nem szólt érte senki (gyerekvizbe vitte nem a mélybe)

2020. jún. 7. 14:21
 5/6 anonim válasza:

Szia!

Sajnos Siófokon nincs hivatalos kutyás strand, sőt, büntetnek is érte sajnos :(

Balatonföldváron van legközelebb, az teljesen hivatalos, érdemes átmenni oda inkább!

2020. jún. 20. 03:25
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. jún. 28. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!