Lehetséges hogy nagyanyám viselkedése miatt a kutya minket sem fog kedvelni?
Van egy 7 hónapos keverék kutyusunk. Nagymamámtól már rendesen fél és ha meglátja menekül előle. Ételt sem fogad el tőle annyira közvetlen...
Ennek az az oka hogy mama szerint egy kutyát úgy lehet nevelni ha megütjük. Volt hogy seprűvel kergette és hasonlók (előző kutyánkat emlékszem téglával dobálták..szegénykét el kellett altatni mert a végére annyira agresszív lett hogy támadt szinte már mindenkinek). Nemrég megrágcsált egy szőnyeget és azt akarta hogy lefogjam amíg megveri de nem tettem meg hisz szerintem nem ez a megoldás. Igaz hogy tanítani kell de nem így.
Többen vagyunk a családban ezért általában a pici nem marad vele kettesben...Viszont aggódom hogy nagyanyám viselkedése miatt egyszer tőlünk is elkezd félni. Ez lehetséges?
Én a helyedben ugyanazt csinálnám a nagyival, amit ő a kutyával!
Ha ti nem bántjátok akkor nem lesz veletek baja.
De állítsd le az öregasszonyt, mert egyszer csak bekattan a kutya és széttépi!
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Nem. Egyáltalán nem szeretnénk hogy az előző sztori megismétlődjön ezért is probáljuk megértetni vele hogy az nem megoldás semmire ha bántja az állatot ilyen módon. De kissé nehéz hisz 80 éves és eléggé forró fejű illetve akaratos):
Kend be a sepru nyelet ragasztoval :)
Amugy nezd meg az "indul a bakterhaz" cimu filmet, szerintem megtalalod benne a "gatyamadzag leves" receptjet. Fozz fincsi levest a nagyinak :)))
A kutya elsősorban az enyém. Nem tehetek róla hogy a telken együtt lakik az egész család:(
Leginkább én és anyám neveljük a kutyát de mivel drága nagymamának isten komplexusa van mindenbe beleszól:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!