Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehetséges hogy nagyanyám...

Lehetséges hogy nagyanyám viselkedése miatt a kutya minket sem fog kedvelni?

Figyelt kérdés

Van egy 7 hónapos keverék kutyusunk. Nagymamámtól már rendesen fél és ha meglátja menekül előle. Ételt sem fogad el tőle annyira közvetlen...

Ennek az az oka hogy mama szerint egy kutyát úgy lehet nevelni ha megütjük. Volt hogy seprűvel kergette és hasonlók (előző kutyánkat emlékszem téglával dobálták..szegénykét el kellett altatni mert a végére annyira agresszív lett hogy támadt szinte már mindenkinek). Nemrég megrágcsált egy szőnyeget és azt akarta hogy lefogjam amíg megveri de nem tettem meg hisz szerintem nem ez a megoldás. Igaz hogy tanítani kell de nem így.

Többen vagyunk a családban ezért általában a pici nem marad vele kettesben...Viszont aggódom hogy nagyanyám viselkedése miatt egyszer tőlünk is elkezd félni. Ez lehetséges?

2020. máj. 20. 20:18
 1/10 anonim válasza:
29%
Kicsi rá az esély hogy a nagyanyád miatt tőletek is félni kezdjen. Én nem engedném a a nagyanyádat a közelébe se, szegény örök életében rettegni fog tőle.Nekem most van egy 3 hónapos kiskutyám és viszont abba van igazság hogy ha az orrára csapsz egy újsággal akkor megtanulja hogy nem szabad. De az hogy seprűvel kergetni az már beteges. Én mostanában jutalom falatot adok neki ha valamit jól csinál és akkor nem kell még picit sem bántanom.
2020. máj. 20. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
78%

Én a helyedben ugyanazt csinálnám a nagyival, amit ő a kutyával!

Ha ti nem bántjátok akkor nem lesz veletek baja.

De állítsd le az öregasszonyt, mert egyszer csak bekattan a kutya és széttépi!

2020. máj. 20. 20:24
 3/10 anonim válasza:
91%
Igaza van az előzőnek
2020. máj. 20. 20:29
 4/10 anonim válasza:
91%
Ez a téglával dobálós rész elég beteg. Én semmilyen állatot nem vinnék a mamád közelébe.
2020. máj. 20. 20:41
 5/10 anonim ***** válasza:
89%
Az előző kutya sztorija után mégis miért hoztatok újat a házhoz? Szadizni, aztán megöletni azt is?
2020. máj. 20. 20:43
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Nem. Egyáltalán nem szeretnénk hogy az előző sztori megismétlődjön ezért is probáljuk megértetni vele hogy az nem megoldás semmire ha bántja az állatot ilyen módon. De kissé nehéz hisz 80 éves és eléggé forró fejű illetve akaratos):

2020. máj. 20. 20:47
 7/10 anonim ***** válasza:
72%

Kend be a sepru nyelet ragasztoval :)

Amugy nezd meg az "indul a bakterhaz" cimu filmet, szerintem megtalalod benne a "gatyamadzag leves" receptjet. Fozz fincsi levest a nagyinak :)))

2020. máj. 20. 21:22
 8/10 anonim ***** válasza:
89%
Az öregasszonyok amúgy miért ennyire szadisták? Az én aberrált öreganyám azzal szórakozik, hogy borsot dörzsöl a kutya orrába és röhög rajta. Szerintem ezeknek a nyanyáknak valami nem oké fejben.
2020. máj. 20. 21:28
 9/10 anonim válasza:
100%
Egyszerű, ha nem tudja normálisan megnevelni a kutyát, ne legyen kutyája! Nem is értem miért lett a másik kutya elaltatása után, még egy kutyátok, mikor a nagymama egyértelműen nem ért sem a kutyákhoz, sem az állatokhoz...
2020. máj. 22. 15:11
 10/10 A kérdező kommentje:

A kutya elsősorban az enyém. Nem tehetek róla hogy a telken együtt lakik az egész család:(

Leginkább én és anyám neveljük a kutyát de mivel drága nagymamának isten komplexusa van mindenbe beleszól:D

2020. máj. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!