Melyik a kedvenc kutya fajtátok és miért?
Figyelt kérdés
2020. máj. 18. 08:56
11/21 anonim válasza:
Skót juhászkutya. Könnyen tanítható, ragaszkodó, rettentő okos kutya és persze gyönyörű. Gyerekeket is imádja❤ A kecsessége és az eleganciája is lenyűgöző
12/21 anonim válasza:
Berni pásztor
Szép, nagy, jámbor kutya, könnyen tanul és szereti a gyerekeket. Szocializáció nélkül is kedves más kutyákkal. Eddig 3 bernink volt mind ilyen
13/21 anonim válasza:
Kaukázusi juhász. Nem tudom miért. Csak ránéztem és úgy éreztem nem tudok nélküle élni. Azóta a kedvenc fajtámnak tekintem:)
14/21 anonim válasza:
Beagle, mert egyéniség, örök kölyök, szelíd és gyönyörű megjelenésű.
15/21 anonim válasza:
Rottweiler!!
Mert egy igazi társ! Ott van veled a bajban és nem tétovázik cselekedni sem! Mert istenként tekint rád, neki csak Te létezel !!!
16/21 anonim válasza:
A mudi, mert magyar fajta és mert meg lehet tanítani vicces dolgokra, állandóan pörög és tud úgy ugatni nekem, mint ha szavakat mondana:D
17/21 anonim válasza:
Az utcakutya!!! A leghűségesebb, legodaadóbb, leghálásabb kutya "fajta" a világon!! Sokoldalú, különleges, alkalmazkodó és végtelenül szeretetteljes!!!!
18/21 anonim válasza:
Dobermann,
Egy alomkutya. Szotfogado, konnyen tanithato, gyonyoru, a gazdajaert oda es vissza van. Mindig ilyen kutyam lesz.
19/21 anonim válasza:
Német juhász, Palotapincsi. Mert nekem ez a kettő van.
20/21 anonim válasza:
Jézusom, miert vannak lepontozva azok akik normálisan válaszolnak a kérdésre? Nekik ez a kedvenc kutyafajtajuk attól ha esetleg neked nem, nem kell őrült módjára pontozni oket le, iq nulla
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!